Koray Şener, Ülker Stadı’nda Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Koray Şener, Ülker Stadı'nda Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

04 Kasım 2018 - 11:30

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maçta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayan Koray Şener, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Fenerbahçe yönetimi ve futbolcuları tam kadro olarak statta yer alırken sarı-lacivertli taraftarlar da Ülker Stadı'nı erken saatlerde doldurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Koray Şener, stadyumdaki cenaze töreninin ardından Kocaeli Körfez'de ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından defnedilecek

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maçta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayan Koray Şener, Ülker Stadı'nda son yolculuğuna uğurlanıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, Koray için bir tören düzenliyor.

Alınan habere göre sarı-lacivertli yönetim ve kulübün futbolcuları tam kadro olarak törene katıldı.

Koray Şener'in Ülker Stadı'nda kombinesinin bulunduğu koltuk siyaha boyandı. Şener'e düzenlenen son göreve diğer kulüp taraftarlarından da katılım olduğu gözlendi

Şener, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar devre arasında stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti.

Şener’in cenazesi İzmit Yarımca’da bulunan Mimar Sinan Camisi’nde ikindi vakti kılınacak namazının ardından Yarımca Mezarlığı’na defnedilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x