Küçük Leyla İle İlgili Şok !

Küçük Leyla İle İlgili Şok !

21 Haziran 2018 - 13:02 - Güncelleme: 21 Haziran 2018 - 13:18

Bayramın birinci günü Ağrı'da kaybolan 3.5 yaşındaki Leyda Aydemir'in amcasına sabah saatlerinde bir telefon geldi. Amca Yusuf Aydemir, arayan kişilerin "Başınız sağ olsun" dediğini bildirdi

Ağrı'da bayramın birinci günü kaybolan Leyda Aydemir adlı küçük kızın amcasına az önce bir telefon geldi. Amca Yusuf Aydemir, arayan kişilerin "Leyla elimizde. Başınız sağ olsun" dediğini jandarma ekiplerine bildirdi. İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, "Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı" diye konuştu.

Jandarma ekipleri gelen telefonunun tespiti için çalışmalara başladı.

LEYLA'NIN BABASI MEDYUMDAN MEDET UMDU
Leyla'nın kaybolmasının üzerinden yedi gün geçtiğini ve artık umutlarının tükendiğini ifade eden baba Nejdet Aydemir, "Arıyoruz, ama bulmadık. Çalışmalara 2-3 bin kişi katılıyor. Herkes seferber olmuş. Yakın köylere kadar her taraf tarandı. Kızım kaçırıldı. Dün Kars'a gittim. Bir hocayla görüştüm. Hoca (medyum) bana kızımız yaşadığını söyledi. Uzak bir yerde. Yeşil bir çadırda duruyor. Onlara huzur vermiyor. Çocuk kesinlikle yaşıyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde görülüyor." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x