Kurtarılan küçük domuzcuk ve yavru kedi huzuru birbirlerinde...

Kurtarılan küçük domuzcuk ve yavru kedi huzuru birbirlerinde buldu...

01 Nisan 2018 - 18:30

Bol bol sokulma, sevgi ve ilgi ile üzgün geçmişlerini atlatan yavru domuz Laura ve yavru kedi Marinaile tanışın. Laura ve Marina’nin birbirlerine böyle sokulduğunu görmek… İşte gerçek bu!

Laura ve Marina, Şili’nin başkenti Santiago’da bulunan ve çiftlik hayvanları barınağı olan Santuario Igualdad Interespecie‘nin en genç misafirleri.

Türleri gibi geçmişleri de farklı olan Laura ve Marina, aralarında şimdiden geleceklerini aydınlatacak olan bir bağ kurdular.

Merhametli bir vatandaş yeni doğmuş Marina’yı sokağın ortasında terk edilmiş ve hasta bir şekilde buldu.

Ay başında barınağa getirilen Marina’nın yaşayıp yaşayamayacağı bile belli değildi fakat Marina’yı kurtaran kişi onu yaşatacağına söz vermiş ve buna inanmıştı.

domuzcuk

Laura’nın hikâyesi de pek iç açıcı değildi. Laura bir fabrika çiftliğinde, et endüstrisinin tam da göbeğine doğmuştu. Neyse ki oradan kurtarılıp barınağa getirildi. Maalesef Laura’nın annesi çiftlikte kalmıştı ve Laura’nın kendisine bakacak birilerine ihtiyacı vardı.

domuzcuk ve kedicik

Yavru domuzcuk Laura ve yavru kedicik Marina ilk görüşte harika bir arkadaşlık kurdular. Kısa yaşamlarında huzuru birbirlerinde bulan bu iki dostumuz aynı zamanda, farklılıklardan da büyük sevgiler doğabileceğini herkese kanıtladı.

domızcuk kedicik 3

Barınak görevlileri, “Buraya geldiği günden beri Laura’ya bir bebeğin hakettiği gibi sevgiyle bakılıyor ve küçük kedicik Marina ile şimdiden derin bir dostluk geliştirdi. Bu dostluk herkese örnek olacak cinsten. Bu iki yavru bizlere, konu arkadaşlık ve saygıya gelince tür farklılıklarının bir önemi olmadığı kanıtlıyor” şeklinde konuştu.

Santuario Igualdad Interespecie hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu iki yavrunun gelişimini takip etmek için onları Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x