LONDRA’DA YANAN BİNADA CESETLER TANINMAZ HALDE!

LONDRA'DA YANAN BİNADA CESETLER TANINMAZ HALDE!

LONDRA'DA YANAN BİNADA CESETLER TANINMAZ HALDE!

16 Haziran 2017 - 09:24

Küle dönen 24 katlı binada 100'den fazla kişinin ölmüş olabileceğini yazan gazeteler, cesetlerin bazılarının teşhis edilemeyebileceğini bildiriyor. Çok sayıda insan hastanelerde yakınlarını arıyor, yaşamını yitirenlerin veya kayıp ilan edilenlerin sayıları ve isimleri hale belli değil!

Londra'da en az 17 kişinin yaşamını yitirdiği büyük yangınla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Independent gazetesinin baskı versiyonu i, 24 katlı binada 100'den fazla kişinin ölmüş olabileceğini ve bu kişilerden bazılarının teşhis edilemeyecek durumda olabileceğini yazdı.

Andrew Johnson ve Paul Gallgher imzalı habere göre, binada dün de küçük çaplı yangınlar yaşanırken içerdeki koşullar itfaiyenin çalışmasını son derece zorlaştırıyor.

Gazetenin kıdemli muhabiri Cahal Milmo ise Londra'da, yanan dış cephe kaplamasını yapan firmanın altı binanın dış cephesini daha kapladığını bulunduğunu yazdı. Dış cephe kaplamalarının Avustralya'dan Fransa'ya kadar çok sayıda ülkede yangınlardan sorumlu tutulduğunu belirten Milmo, görgü tanıklarının yangının yayılma hızını dış cephe kaplamasına bağladığını aktardı.

Gazeteye konuşan bir inşaat hukuku şirketi, ülkede 4 bin binanın yanan Grenfell apartmanındakilere benzer malzemelerle kaplandığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x