“Mobilyanın Kalbi Karabağlar” konulu fotoğraf yarışması...

“Mobilyanın Kalbi Karabağlar” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı

03 Ekim 2016 - 10:35

Karabağlar’da mobilya sektörüne görsel bir bellek oluşturmak ve yapılan çalışmaları göstermek amacıyla düzenlenen “Mobilyanın Kalbi Karabağlar” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

 

Gönderilen fotoğrafların değerlendirmesi, Ege Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Ahmet İmançer, Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Güngörmüş, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yıldıztekin, Yaşar Üniversitesi’nden Kerem Kaban ve Akademisyen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nail Özlüsoylu tarafından yapıldı. Jüri üyelerinin titiz çalışması sonucunda dereceye giren eserler belirlendi.

Dereceye girenler ödüllendirildi

Seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonunda Caner Başer’in eseri birinci olurken, İsmet Danyeli ikinciliği, Bora Hasar ise üçüncülüğü elde etti. Jüri özel ödülünü ise Adem Giliz kazandı. Ödül töreni ile sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan sergi ilerleyen haftalarda yapılacak.

Yarışmaya katılanlara teşekkür etti

Başkan Muhittin Selvitopu da jüri üyeleriyle değerlendirme öncesi bir araya gelerek Karabağlar’ı güzelleştirmek adına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Selvitopu ayrıca, fotoğraf yarışmasına katılan tüm yarışmacılara Karabağlar'da yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti ve jüri üyelerine günün anısına kalem seti ile Karabağlar’a özgü el oyması ahşap sandık hediye etti

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x