ÖDEVİNİ ÇANTASINA YAVAŞ KOYDUĞU İÇİN ÖĞRENCİSİNİ...

ÖDEVİNİ ÇANTASINA YAVAŞ KOYDUĞU İÇİN ÖĞRENCİSİNİ DÖVDÜ!

ÖDEVİNİ ÇANTASINA YAVAŞ KOYDUĞU İÇİN ÖĞRENCİSİNİ DÖVDÜ!

08 Şubat 2018 - 12:50

Adana'da bir öğretmenin 3. sınıfa giden öğrencisini, ödevini çantasına geç koyduğu gerekçesiyle önce cetvel ile daha sonra tokat atarak darp ettiği ileri sürüldü. Okul yönetimi konu hakkında araştırma; milli eğitim müdürlüğü ise inceleme başlattı.

Adana'da bir öğretmenin 9 yaşındaki öğrencisini ödevini çantasına geç koyduğu gerekçesiyle önce cetvel ile daha sonra da tokat atarak darp ettiği ileri sürüldü.  
  Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 Şubat günü meydana geldi. Babası Süleyman Güngör tır sürücüsü, annesi Saide Güngör (32) ise ev hanımı olan 9 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi H. Güngör, eğitim gördüğü Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu'na gitti. Ders sırasında sınıf öğretmeni İ.M., öğrencisi H. Güngör'e ödevini çantasına koymasını istedi. Ancak H. Güngör biraz gecikince, öğretmeni bu duruma kızarak önce öğrencinin eline cetvelle vurup daha sonra da ensesine tokat attı. Ancak Güngör, öğretmeni ensesine vururken çekilince boynun alt tarafında da darba bağlı kızarıklıklar oluştu. Güngör, dersi bittikten sonra evine geldi. Annesi oğlunun vücudundaki kızarıklıkları fark edip durumu öğrenince okula giderek müdüre bu durumu şikayet etti. Öğretmen iddiaya göre cetvel ile vurduğunu kabul etti ancak kızarıklığı kendisinin yapmadığını ileri sürdü. Anne şikayetçi olduğunu söyledi. Okul yönetimi ise olayla ilgili inceleme başlattı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x