ÖĞRENCİLER CADDELERDE "TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI YAŞAM"...

ÖĞRENCİLER CADDELERDE "TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI YAŞAM" SLOGANLARIYLA YÜRÜDÜ

03 Kasım 2016 - 15:47

Öğrenciler caddelerde “Temiz çevre, sağlıklı yaşam” sloganlarıyla yürüdü

Ödemiş Belediyesi, Ödemiş Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Çevremiz ve Sağlığımız” konulu etkinlik düzenlendi. Minik öğrenciler ilçe sokaklarında çevre temizliği ile ilgili sloganlar atarak, incelemeler yaptı.

Ödemiş’te çevre ve temizlik bilincinin arttırılması amacıyla düzenlenen etkinlik Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde yapıldı. Etkinliğe Anafartalar, Zafer ve Atatürk ilköğretim okulu öğrencileri katıldı. Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi bahçesinde toplanan öğrencilere Sağlık Bilgisi Öğretmeni Gülşen Sarıkaya tarafından temizlikle ilgili bilgiler verildi.  Müzeyi gezen öğrenciler daha sonra ilçe sokak ve caddelerinde incelemeler yaptı.

Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nden Saracoğlu caddesi sonunda kadar yürüyen öğrenciler “Temiz çevre, sağlıklı yaşam”, “Çevremizi temiz tutalım” gibi sloganlar atarak yürüyüş yaptılar. Öğrenciler çevre kirliğine neden olan durumları tespit edip, fotoğraf çekti.  Öğrenciler  etkinlik boyunca tespit ettikleri durumları sınıf öğretmenleri aracılığıyla rapor haline getirerek, ilgili makamlara sunacaklar.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x