Ömer Çelik’ten Önemli Açıklamalar!

Ömer Çelik'ten Önemli Açıklamalar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Macron bütün açıklamalarında Türkiye'yi hedef alıyor. Macron tüm Fransız dış politikasını Türkiye düşmanlığı üzerine kuruyor" dedi. Çelik, "Helalleşmeden bahsedenler kendi partilerinde vatandaşımızı inciten üslup kullanıldığında buna karşı çıkmadılar. Şehit yakınına küfredildiğinde de geri durdular. Helalleşme dediğinizde bir karşı taraf vardır, ne değerlendirmede bulunacaktır

15 Kasım 2021 - 17:48 - Güncelleme: 15 Kasım 2021 - 17:56

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Macron bütün açıklamalarında Türkiye'yi hedef alıyor. Macron tüm Fransız dış politikasını Türkiye düşmanlığı üzerine kuruyor" dedi. Çelik, "Helalleşmeden bahsedenler kendi partilerinde vatandaşımızı inciten üslup kullanıldığında buna karşı çıkmadılar. Şehit yakınına küfredildiğinde de geri durdular. Helalleşme dediğinizde bir karşı taraf vardır, ne değerlendirmede bulunacaktır. Darbelere destek vererek ülkeye yaşatılan acılarla nasıl helalleşecekler" diye konuştu

Çelik'in konuşmasından satır başları şöyle:

Kıbrıs davası hiçbir zaman desteksiz kalmayacak.

Geçmişten bugüne ne zaman masaya oturulsa, Rum tarafı istediğini elde etme, daha sonra da masayı bozma yoluna gitmiştir. Masa tekrar toplandığında Rum tarafı siyasi oyunlarına kaldığı yerden devam etmiştir.

Macron'un açıklamaları skandaldır

Libya gündemini yakında takip ediyoruz. Paris'te bir Libya toplantısı yapıldı. Burada bizim her zaman altını çizdiğimiz hususlar gündeme geldi. Bu zirveye Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin davet edilmesi yanlıştır. Bir takım mahalle dayanışmasının öne çıkarılmak için zirvelerin zehirlendiğini görüyoruz. Macron'un Rusya ve Türkiye'nin Libya'da bulunmasına yönelik açıklamaları skandaldır. Türkiye'nin yabancı asker olarak değerlendirilmesi kasıtlı bir açıklamadır. Macron bütün açıklamalarında Türkiye'yi hedef alıyor. Macron tüm Fransız dış politikasını Türkiye düşmanlığı üzerine kuruyor. Cumhurbaşkanımız Afrika'ya gidiyor, Fransız haber ajanslarına bakıyoruz "Erdoğan'ın Afrika'da ne işi var?" manşetleri atılıyor. Hemen bir rekabet içine giriyorlar.

Festival müjdesi

Önemli bir festivali genç arkadaşlarımıza duyurmak istiyorum. AK Parti Gençlik Festivali yarın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılacak. 16 Kasım 21 Kasım arasında yüzlerce etkinlik yapılacak.

"Yunanistan saldırgan bir politika izliyor"

Yunanistan saldırgan bir politika izliyor. Silahsız adaların silahlandırılması gayrihukukidir. Biz hem hukuken hakkıyız, hem de sahada her türlü imkana sahibiz. Buna rağmen biz diyoruz ki; Yunanistan ile masaya oturalım. Onlar bundan kaçıyor.

Yunanistan Dışişleri Bakanı’nın yegane mesaisi Türkiye ile ilgili yalan söylemek. Yunan siyasetçileri Yunan halkına yalan söylememelidir.

Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklaması

Bunun altını nasıl dolduracaksınız? Bu ülkeye yaşatılmış acılarla nasıl helalleşecekler?

Kılıçdaroğlu helalleşmeden bahsediyor, CHP'den bir çok isim bunun CHP ilkelerinden taviz vermek olduğunu söylüyor.

Helalleşmenin altını nasıl dolduracaksınız? Yassıada'da şehit edilenlerin aileleriyle nasıl helalleşeceksiniz?

Kim olursa olsun birisi helalleşme dediğinde buna saygı duymak lazım. Ama mesele şu helalleşme dediğinizde bunun altını nasıl dolduracaksınız.

Türkkan'a küfür tepkisi

Bir şehit ailesinden özür dilemek bu kadar zor mudur? CHP, 'Bu bir provokasyondur' dedi. Esas mesele, 'provokasyondur' diyerek o küfrü meşrulaştırma gibisinden bir yaklaşım içerisine giriyorlar.

Naci Bostancı’nın Genel Merkezde başka bir göreve geçmesi

2023 seçimlerine giderken, 2023 seçimleri çerçevesinde yeni görevler üstlenecek. Kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Değerlendirmelerimizde, İsmet Yılmaz Bey’in ismi öne çıktı. Asıl takdir makamı gruptur. Kararı milletvekillerimiz verecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x