Örümceklerin Eve Girmesini Önlemek İçin Yollar

Örümceklerin Eve Girmesini Önlemek İçin Yollar

24 Temmuz 2020 - 20:00

Örümcek ve türevi böceklerin evinizi sarması her zaman olasıdır. Gerekli önleminizi almazsanız bir sabah uyanır ve köşe başlarını örümcekgil ailesinin bireyleriyle dolu bulabilirsiniz

Eviniz ne kadar derli toplu ve temiz olsada etrafta böceklerin olması tabii ki hoş karşılanmaz. Siz de hem bu böceklerden uzak durmak hem de evinize çok fazla kimyasal sokmak istemiyorsanız haberimize kulak verin.

NANE YAĞI KULLANIN
Nane yağı doğal yollarla ve gayet uygun fiyata bulabileceğiniz bir alternatiftir. Ancak kullanımında dikkat etme de fayda var çünkü aşırısı insanlarda ve hayvanlarda cilt tahrişine sebebiyet verir. Nane yağını su ile seyreltip böcek gördüğünüz ya da daha önce böcek olmuş olan yerlere sıkın.


BİR KEDİ SAHİPLENİN
Evet kediler tatlı yaratıklar ancak aynı zamanda onların küçük birer yırtıcı olduklarını unutmamalı. Gördükleri hatta görmekten öte hissettikleri her şeyi kovalama dürtüsüne sahip kediler, böcekgiller için oldukça korkutucudurlar.


NARENCİYE KABUKLARI KULLANIN
Evinizin belli yerlerine portakal mandalin ve bilumum bazı narenciye kabuklarını yerleştirin. Bu meyvelerin kabuklarının kokusu bu tür böcekler için oldukça etkilidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x