Özbek&Riekerink tarihe geçebilir...

Özbek&Riekerink tarihe geçebilir...

Özbek&Riekerink tarihe geçebilir...

07 Şubat 2017 - 19:30

Son 5 sezonda 15 kupanın 10’unu alan G.Saray bu sezon şampiyon olamazsa 6 yıl aradan sonra sezonu kupasız kapatacak. Bu durumda Başkan Dursun Özbek ve Riekerink kötü bir şekilde tarihe geçecek...
Deplasmanda aldığı Başakşehir yenilgisiyle Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'da artık tutunacak tek dal kaldı... Bu sezon UEFA Finansal Fair Play şartlarına uymadığı için Avrupa arenasında boy gösteremeyen Sarı-Kırmızılılar, ligde şampiyon olamazsa 'tarihi' bir başarısızlık yaşayacak. Son 5 sezonda 15 kupanın 10'unu müzesine götüren Galatasaray üç kulvardan birisinde mutlaka mutlu sona ulaştı. Şu anda sadece ligde mücadele eden Cimbom sezon sonunda ipi göğüsleyemezse 6 yıl aradan sonra bir sezonu kupasız tamamlamış olacak. Bu durumda taraftarların hedefinde olan Başkan Durssun Özbek ve teknik direktör Jan Olde Riekerink çok kötü bir şekilde kulüp tarihine geçecek.

ARTIK PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK
Şu anda lider Beşiktaş'ın 5, ikinci sıradaki Başakşehir'in ise 3 puan gerisinde olan Galatasaray'ın artık puan kaybına tahammülü kalmadı... Bu hafta evinde Kayserispor'u konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar, ardından Rizespor deplasmanına çıkacak. Cimbom'un 22. haftada Beşiktaş ile Arena'da oynayacağı derbi ise belki de sezonun geri kalanında takımın kaderini belirleyecek.
.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x