ÖZEL GAZİ HASTANESİ KAPANACAK MI ?

ÖZEL GAZİ HASTANESİ KAPANACAK MI ?

07 Kasım 2016 - 14:23 - Güncelleme: 07 Kasım 2016 - 14:28

     Gazetemiz uzun süredir insanların, özel hastanelerde yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi yönünde mücadele veriyor.  Geçtiğimiz hafta, sokak röportajları yaparak, sizlerin konu hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi ekranlara taşıdık. Bu hafta ise, sizlerin e-mail yoluyla konu ile ilgili sorularınızın cevaplarını, işin uzmanından almak üzere Hukuk Müşaviri ve Avukat Ahmet Bülend Boyacı'yı gazetemize davet ettik.

     Özel Hastanelerin kuruluş amaçlarının ticari kar sağlamak olduğunu fakat doktorlarımızın çarkın bir parçası haline gelmeden, ettikleri Hipokrat Yemini'ni unutmadan, etik davranması gerektiğine dikkat çeken uzman hukukçu Ahmet Bülent Boyacı, Özel Gazi Hastanesi'nde yaşanan skandalın süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

     Boyacı; 'Özel Karataş Hastanesi, Özel Kaşkaloğlu Hastanesi ve Özel Gazi Hastanesi'nde yapılan usulsüzlüklere, SGK'nın, İl Sağlık Müdürlüğü'nün, Sağlık Bakanlığı'nın ve Belediye'nin müdahale etmesi gerekmektedir. Üç hastanenin de otopark ve itfaiye yönetmeliğine aykırı durumda olması, insan geleceğini tehdit eden bir unsurdur. Allah korusun, hastanede bir yangın çıkması durumunda, hastane personelinin, hastaların ve hasta yakınlarının can güvenliği bulunmamaktadır. ' dedi.

     Özel Gazi Hastanesi'ndeki üç adet kaçak baz istasyonunun, gazetemizin çalışmaları doğrultusunda, geçtiğimiz günlerde hastanenin çatısından indirildiğini vurgulayan Boyacı, kamuoyunun yararına yürüttüğümüz çalışmalardan ötürü gazetemizi tebrik etti.

     Hukuken işlemesi gereken sürecin işlemediğinin ve yavaşlatıldığının çok aşikar olduğunu dile getiren Avukat Ahmet Bülend Boyacı, vatandaşlarımızın da gördükleri aykırılıkları BİMER ve SABİM üzerinden yetkili kurumlara aktarmalarının, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi adına çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • HATİCE UĞUR
    7 yıl önce

    HABERİ İZLEYİNCE ÇOK ŞAŞIRDIM İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZLADIMI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x