PKK BOMBACILARINA UYKUDA BASKIN!

PKK BOMBACILARINA UYKUDA BASKIN!

PKK BOMBACILARINA UYKUDA BASKIN!

30 Ağustos 2017 - 13:34

İstanbul'da iş yerlerine el yapımı bomba atan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması üyesi 7 terörist yakalandı. Şişli, Arnavutköy ve Sultangazi'de işyeri bombalamanın yanı sıra araç kundakladıkları da belirlenen 7 teröristle birlikte hareket eden 4 terörist ise aranıyor.

İstanbul Emniyeti Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi, Arnavutköy ve Şişli'de geçtiğimiz ay bazı iş yerlerine yapılan bombalı saldırılar  ve araç kundaklama olayları ile ilgili yaptığı çalışmalarda saldırılara katılan 14 kişiyi belirledi. 

TEM polisi, yaptığı güvenlik kamera incelemesi ve alan çalışmalarından, saldırıları yapan ve terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması (DGH) Devrimci Gençlik Hareketi üyesi olduğu belirlenen 11 teröristin yakalanması için alacakaranlık vakti harekete geçti. 

TEM Antiterör timi ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğinde 3 ilçede belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar yapan ekipler, haklarında yakalama kararı çıkarılan 11 şüphelilerden 7'sini uykuda yakalayarak gözaltına aldı.Yakalanan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x