RÜŞVET ALIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

RÜŞVET ALIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

27 Eylül 2016 - 11:57 - Güncelleme: 27 Eylül 2016 - 12:20

İngiltere'deki futbol yolsuzlukları üzerine çalışmayara başlayan The Telegraph gazetesi İngiltere Milli Takım Menajeri Sam Allardyce'ın içinde olduğu bir skandalı ortaya çıkardı. Gazetenin muhabirleri, milli takım menajerliğine getirilen Sam Allardyce, henüz ilk antrenmana çıkmadan önce kendisiyle bir görüşme ayarladı. Kendilerini uzakdoğulu bir firmanın temsilcileri gibi gösteren muhabirler, Allardyce'tan İngiltere Futbol Federasyonu'nun (FA) futbolcuların temsil haklarının 3. kurumlara devredilmesini yasaklayan kuralını safdışı bırakacak bir formül bulma konusunda danışmanlık istedi. 

Biri Manchester diğeri de Londra olmak üzere Sam Allardyce'la yapılan 4 saat süren görüşmelerde Allardyce, kuralı saçma olarak nitelendirirken; tanıdık menajerlerle bu işin halledilebileceği tavsiyesinde bulunuyor. Danışmanlık için de 400 bin Pound'luk bir anlaşma yapıyor. 

 

İngiltere Milli Takım menajerliği için yıllık primlerle 3 milyon Pound alan Allardyce'ın, sözde anlaşmanın ardından futbol elçisi olarak Singapur'a gitmesi de kararlaştırılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x