Rusya Türkiye Uçuşlarını Durdurabilir

Rusya Türkiye Uçuşlarını Durdurabilir

Rusya Türkiye Uçuşlarını Durdurabilir

11 Nisan 2017 - 08:59 - Güncelleme: 11 Nisan 2017 - 09:03

Rusya, Referandum Sonuçlarına Göre Türkiye'ye Charter Uçuşları Durdurabilir
Rusya Federal Havacılık Kurumu, Rus havayolu şirketlerine bir mektup göndererek, 10 Eylül 2016'da yeniden başlayan Türkiye'ye charter uçuşların durabileceğini bildirdi. Operatörlere göre ise durum referandum sonuçlarına bağlı.
Rusya havacılık sektöründen bir kaynak, Sputnik'e yaptığı açıklamada, "Rusya Federal Havacılık Kurumu Rosaviatsiya, Türkiye'ye charter uçuşlarının durdurulabileceği uyarısını içeren mektubu havayolu şirketlerine gönderdi. Neden olarak, Türkiye'deki karmaşık siyasi durum gösterildi" dedi.
"ELİMİZDE BİLGİ YOK"

Öte yandan Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) yetkilisi Svetlana Sergeyevna, Sputnik'e yaptığı açıklamada, ellerinde Türkiye'ye charter uçuşlarının durdurulabileceğine ilişkin herhangi bir bilginin olmadığını söyledi.
"REFERANDUMA BAĞLI OLABİLİR"

Rusya Tur Operatörleri Birliği İcra Direktörü Maya Lomidze, Türkiye'ye charter uçuşlarının henüz yasaklanmadığını belirterek, "Türkiye'deki siyasi olayların 16 Nisan'dan sonra negatif senaryoya göre gelişmesi, herhangi bir gerilimin yaşanması durumu için uyarılar yapılmış olabilir" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x