SATRANÇ TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

SATRANÇ TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

14 Kasım 2016 - 11:07

Satranç turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası'nın bu yıl 5'incisi yapıldı. Karabağlar Belediyesi Hizmet Binası Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen turnuvada dereceye girenlere kupa ve ödülleri verildi.

Karabağlar Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Karabağlar 5.Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası ödül törenine Karabağlar Belediyesi başkan yardımcıları , Türkiye Satranç Federasyonu yetkilileri, turnuva hakemleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve turnuvaya katılan çocuklar ile aileleri katıldı. Federasyona bağlı 12 hakemin yönettiği ve 200 çocuğun yarıştığı 3 kategorideki mücadele sonunda ödül kazananlar belli oldu.

Dereceye girenler ödüllendirildi

Turnuva sonunda ödül kazananlar Yıldızlar Kategorisi’nde 1-Ecem Öztürk, 2-Nevzat Kaygusuz, 3-Sura Tepeli, Minikler Kategorisi’nde 1-Nazım Efe Özkeskin, 2-Ufuk Gelen, 3-Mustafa Kadır Uçar, Süper Minikler Kategorisi’nde ise 1-Arda Çamlar, 2-Ela Keskinler ve 3-Doruk Ürek elde etti. Kategorilerinde ilk üçe girenlere madalyaları, satranç saatleri ve satranç takımları Belediye Başkan Yardımcıları Aykut Kolatar, Güven Güngörmüş ve Meclis Üyesi Ahmet Davulcu tarafından verilirken , ayrıca 4-5 ve 6’ya girenlere de satranç takımı hediye edildi.

Önümüzdeki yıl görüşmek dileğiyle

Ödül töreninin ardından dereceye giren çocuklar günün anısına toplu fotoğraf çektirirken, “Önümüzdeki yıl 6’ncı turnuvada buluşalım” temennisinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x