Şenol Güneş’ten Çarpıcı Açıklamalar!

Şenol Güneş'ten Çarpıcı Açıklamalar!

08 Eylül 2019 - 11:30

Türkiye konuğu Andorra'yı 1-0 mağlup ederken müsabakanın ardından Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, "Tarihi bir fark da olabilirdi, tarihi bir rezillik de olabilirdi" dedi


UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu 5. maçında Türkiye, oldukça zorlandığı gecede konuğu Andorra’yı 1-0 geçmeyi başarırken müsabakanın ardından Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, “Futbol enteresan bir oyun, her türlü yoruma açık. Sürprizlere açık bir oyun ve böyle olunca da konuşuluyor. Rakibi tanıyorduk, hızlı oynamada sıkıntılarımız oldu. Bazı anlarda acele ettik. Daha farklı skor bekliyorduk, üzgünüz” diye konuştu.

“Tarihi bir fark da olabilirdi, tarihi bir rezillik de olabilirdi” diyen deneyimli teknik direktör, “Oyuncularıma güveniyorum. Çok pozisyon yakaladık, 4-5 olabilirdi. 0-0 da bitseydi, bu normal karşılanabilirdi. 0-0 da bitseydi oyunumuz iyiydi. 4-5 atsaydık da eksiklerimizi konuşacaktık” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, “Daha erken gol bekliyorduk, oyunun bu noktaya gelmesine üzüldüm. Son dakikaya bırakmadan golü atmalıydık, kim söylerse haklıdır. Sakat gelen oyuncularımız var, onların durumuna bakacağız. Ayrıca 90 dakika oynayan oyuncuların durumuna bakacağız, ona göre yeni bir 11 yapacağız. Moldova maçında değişiklikler olabilir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x