Sessizliğini Bozdu!

Sessizliğini Bozdu!

23 Ocak 2021 - 15:40

Arsenal'in eski orta saha oyuncusu Jack Wilshere, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi. İngiliz futbolcu, Arsenal'in Mesut Özil'e adil davranmadığını söyledi
 

 
Çok yetenekli olmasına rağmen sakatlıklar nedeniyle başarılı olamayan 29 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere, eski takım arkadaşı Mesut Özil'le ilgili yaptığı açıklamayla ses getirdi.

Arsenal'den ayrılmak zorunda kalan Jack Wilshere, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinin ardından sessizliğini bozdu.

Yıldız futbolcu, Arsenal'in Mesut Özil'e son sezonunda adil bir fırsat vermediğini söyledi. 

Mesut Özil, Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta tarafından Premier Lig ve Avrupa Ligi kadrolarına alınmamıştı. Mesut Özil en son Mart ayında Arsenal formasını giymişti. 

Wilshere, Arsenal kulübünün oyuncularına olan sadakatini sorgularken, Mesut Özil'in nasıl hissettiğini anlayabildiğini belirtti. 

Arsenal'deyken Mesut Özil ile iyi arkadaş olduklarını belirten Wilshere, "Onunla sahada gerçekten çok iyi bir ilişkimiz vardı, Mesut'la oynamak keyifliydi. Oynadığım en iyi oyunculardan biri." dedi.

Arsenal'le ayrılığın ardından Mesut Özil'le görüşmediğinin altını çizen Jack Wilshere, "Ona bir fırsat dahi verilmemesi hiç hoş değil. Futbolcular bazen kötü oynayabilir ve kadroda yer almayabilir, ancak yeni bir şans vermemek gerkçekten kötü. Eminim ki taraftarlar onun ilk geldiği zamanlarda takıma yaptığı katkıları unutmayacaktır. Umarım Türkiye'de başarılı ve mutlu olur" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x