Şok Operasyon!

Şok Operasyon!

07 Aralık 2018 - 15:58

İstanbul’da hakkında 8.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kardeşi önce yakalayıp ardından yüksek miktarda para karşılığında serbest bırakan 2 polis memuruna operasyon düzenlendi

Alınan habere göre hakkında 8.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüphelinin para karşılığında serbest bırakıldığı bilgisi üzerine polis soruşturma başlattı. Harekete geçen Gasp Büro Amirliği, Memur Suçlarla Mücadele Masası ekipleri, şüpheli iki polis memurunu takibe aldı.

ŞOK AYRINTILAR ÇIKTI

Aynı binanın alt katında bulunan Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nde çalıştıkları belirlenen polis memurları H.Y. ile M.D. ile ilgili şok detaylara ulaşıldı. İddialara göre, iki polis memuru 1 Kasım günü Beylikdüzü’nde bir adrese baskın yaptı. Baskında hakkında 8.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.Ç. adlı kişi yakalandı. İddialara göre, G.Ç., polise serbest kalma karşılığında para teklif etti. Bu teklif üzerine yüklü miktarda para aldığı iddia edilen polis memuru, şüpheliyi serbest bıraktı.

İKİNCİ KEZ PARA ALDILAR

Para vererek kurtulan şüpheli G.Ç., kendisi gibi 8.5 yıl hapis cezası alan kardeşi S.Ç. ile Bakırköy’de bir otele yerleşti. İddialara göre 19 Kasım günü yine aynı polis memurları, otel çıkışında iki kardeşi gözaltına aldı. Hastaneye kontrole götürüyor gibi yapılan gözaltı işe yine para alışverişine dönüştü. İki kardeş bu kez de polis memurlarını yine yüklü miktarda para vererek kurtuldu.

BUGÜN OPERASYON YAPILDI

Soruşturmayı gizlilik içinde yürüten gasp ekipleri, polis memurları ve yakınlarının hesap hareketlerini kontrol etti. Yapılan kontrollerde hesap hareketlerinde yüksek miktarda para girişi hareketi olduğu görüldü. Ekipler, otel çıkışında gözaltına alınan anın güvenlik kamera görüntülerinede ulaştı. Elde edilen delilerin ardından, aynı Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nde görevli polis memurlarına bugün operasyon yapıldı. Görevde olan iki polis memuru emniyet binasında gözaltına alındı. Polis memurları sağlık kontrolüne götürülüdü. Olayla ilgili 3 kişi daha aranıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x