Sosyal Medyadan Paylaştı!

Sosyal Medyadan Paylaştı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım başladı. Her yıl Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim tarihinde kutlanıyor. Bu yıl 98'nci yıl dönümüne özel etkinlikler düzenlenecek. Bu önemli günde İstanbul, İzmir ve Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi sorusu gündeme geldi. Peki, Bugün İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi 28 Ekim? 29 Ekim otobüs, metro, metrobüs, vapur ücretsiz mi olacak?

28 Ekim 2021 - 17:21

28 Ekim'de toplu taşımalar ücretsiz mi olacak sorusu şimdiden araştırılmaya başlandı. 29 Ekim tam gün 28 Ekim ise yarım gün resmi tatil olarak ilan edildi. 98 yıldır törenlerle kutlanan bu anlamlı günde toplu taşıma kullanacak olan binlerce vatandaş detayları merak ediyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşımalar ücretsiz mi? 28-29 Ekim'de otobüsler bedava mı olacak? Bugün İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi 28 Ekim? 29 Ekim otobüs, metro, metrobüs, vapur ücretsiz mi olacak? İşte detaylar haberimizde..

 

28 EKİM'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

https://twitter.com/Mrt_Ongun

İBB, 29 Ekim'de toplu ulaşımın ücretsiz olduğunu duyurdu. 28 Ekim'de söz konusu uygulama geçerli olmayacak. Ancak İBB'den yapılan açıklama şu şekilde; İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızda İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma sistemleri ücretsiz olarak kullanılabilecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x