SOSYETİK GÜZELİN SEVGİLİSİ DOLANDIRICI ÇIKTI

SOSYETİK GÜZELİN SEVGİLİSİ DOLANDIRICI ÇIKTI

16 Ağustos 2016 - 11:42

Geçtiğimiz ay nişanlanan Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık’ın, işadamı sandığı sevgilisi Yasin Erdoğan’ın söylediği kişi olmadığı ‘Manevi annem ve babam’ diye tanıştırdığı kişilerin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Arkadaşının dikkati ortaya çıkardı

Sosyetenin ünlü isimlerinden Eda Aşık’a sahte nişanlı şoku! İ... Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu sandığı Yasin Erdoğan’la geçtiğimiz ay Bodrum Türkbükü’nde aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan Aşık, yakın bir arkadaşının telefonuyla rüyadan uyandı. Arkadaşının fotoğraftaki şahsın söylediği kişi olmadığı konusunda kendisini uyarması üzerine Aşık olayın üstüne gitti.

‘iyi niyetimin kurbanı oldum’

Yaptığı araştırmada nişanlısının adı dahi söylediği her şeyin yalan olduğunu, nişan günü kendisiyle ‘Manevi annem ve babam’ diye tanıştırdığı kişilerin bile oyuncu olduğunu öğrenen Aşık, hayatının şokunu yaşadı.

HT Magazin’den Esin Övet’e konuşan Aşık, ‘İyi niyetimin kurbanı oldum. Çok ağladım. Benim başıma geldi başka hiçbir kadının başına gelmesin’ diyerek duygularını dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x