Süleyman Soylu Konuştu!

Süleyman Soylu Konuştu!

05 Aralık 2019 - 13:24

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ordu'da öldürülen Ceren Özdemir cinayetine ilişkin "Soruşturma devam ediyor. Adliye'ye de sevk edildi. Söyledikleri var. Ne kadarı doğru göreceğiz. Hem savcılık hem de kolluk kuvvetleri gerekli araştırmaları yaparak bunun nedenini ortaya koyacaklardır." açıklamasında bulundu

Tespitlere göre önceden tanışıklıkları yok.


İHMAL İDDİALARIYLA İLGİLİ

Arkadaşlar bugüne kadar onlarca huzur operasyonu yaptık, binlerce firari yakaladık ve yakalamaya devam ediyoruz. Bir kısmı cezaevine gönderiliyor. Bizim görevimiz firarileri yakalayıp adalete teslim etmektir.


Ama böyle bir meseleyle karşı karşıya kalınacağını ve her firarinin bir cinayet işleyebileceğine yönelik bir bilgimiz söz konusu değil. Bizim görevimiz bütün firarileri yakalamak ve adalete teslim etmektir. Hepimizin görevi bu. Elbette ki bu tip eleştiriler muhakkak olacaktır. Bütün bu eleştiriler bu kızımızın geri dönmesini sağlamayacaktır. Ve hakikaten evinde hiç tanımadığı bir insanı katledecek bir caniyle karşı karşıyayız. Açık cezaevinden firar etmiş ve bunu bir cinayete döndürmüş bir caniyle karşı karşıyayız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x