Süper Lig’de Ranieri sürprizi!

Süper Lig'de Ranieri sürprizi!

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak seçim sonrası teknik ekipte değişime gidilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Adaylardan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun Domenec Torrent'le devam etme ihtimali düşük gözüküyor. Peki, Galatasaray'da seçim sonrası yeni teknik direktör kim olacak?

13 Nisan 2022 - 17:04

Foto - Galatasaray'da Domenec Torrent döneminin 30 Nisan'da yapılacak seçim sonrası bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İspanyol teknik adamla yolların ayrılması durumunda 1.5 milyon Euro olan 1 yıllık maaşının ödenmesi gerekiyor. Ancak adayları bu tazminatı ödemesi ve Torrent'le göreve devam etmemesi bekleniyor.

Galatasaray'da Domenec Torrent döneminin 30 Nisan'da yapılacak seçim sonrası bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İspanyol teknik adamla yolların ayrılması durumunda 1.5 milyon Euro olan 1 yıllık maaşının ödenmesi gerekiyor. Ancak adayları bu tazminatı ödemesi ve Torrent'le göreve devam etmemesi bekleniyor.

Foto - Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun ilk izlenimleri İspanyol teknik adamla devam etmeyecekleri yönünde. Metin Öztürk yaptığı ilk açıklamada Torrent konusunda konuşmanın erken olduğunu ve karar vermediklerini söyledi. Ancak gelen bilgiler Öztürk'ün Torrent'le göreve devam etmeyeceği yönünde...

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun ilk izlenimleri İspanyol teknik adamla devam etmeyecekleri yönünde. Metin Öztürk yaptığı ilk açıklamada Torrent konusunda konuşmanın erken olduğunu ve karar vermediklerini söyledi. Ancak gelen bilgiler Öztürk'ün Torrent'le göreve devam etmeyeceği yönünde...

Foto - Metin Öztürk'ün Antalyaspor'da harika bır çıkış yakalayan Nuri Şahin, Tuğberk Tanrıvermiş ve Okan Buruk'tan birini göreve getirmesi bekleniyor.

​​​​​​​Metin Öztürk'ün Antalyaspor'da harika bır çıkış yakalayan Nuri Şahin, Tuğberk Tanrıvermiş ve Okan Buruk'tan birini göreve getirmesi bekleniyor.

Foto - Fanatik'teki habere göre, Eşref Hamamcıoğlu'nun seçilmesi halinde de Torrent'in görevden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

​​​​​​​Fanatik'teki habere göre, Eşref Hamamcıoğlu'nun seçilmesi halinde de Torrent'in görevden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Foto - Hamamcıoğlu'nun yerli teknik adamla çalışma ihtimali düşük gösteriliyor. Ancak yerli olursa bu ismin Okan Buruk olacağı da gelen haberler arasında.

​​​​​​​Hamamcıoğlu'nun yerli teknik adamla çalışma ihtimali düşük gösteriliyor. Ancak yerli olursa bu ismin Okan Buruk olacağı da gelen haberler arasında.

Foto - Eşref Hamamcıoğlu'nın yabancı teknik adamla da çalışma ihtimail yüksek. İsmi geçen isimler Rudi Garcia ve Claudio Ranieri...

​​​​​​​Eşref Hamamcıoğlu'nın yabancı teknik adamla da çalışma ihtimail yüksek. İsmi geçen isimler Rudi Garcia ve Claudio Ranieri...

Foto - Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Ergün, Metin Öztürk'ün ise Levent Nazifoğlu olacak.

​​​​​​​​​​​​​​Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Ergün, Metin Öztürk'ün ise Levent Nazifoğlu olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x