SÜPERMARKET’TEN IRKÇILIK FARKINDALIĞI! NEREDEYSE BÜTÜN...

SÜPERMARKET'TEN IRKÇILIK FARKINDALIĞI! NEREDEYSE BÜTÜN ÜRÜNLERİ KALDIRDILAR VE...

SÜPERMARKET'TEN IRKÇILIK FARKINDALIĞI! NEREDEYSE BÜTÜN ÜRÜNLERİ KALDIRDILAR VE...

06 Eylül 2017 - 21:10

Süpermarket, Irkçılığa Dikkat Çekmek İçin Ürünleri Raflardan Kaldırdı
Almanya'da bulunan süpermarket etnik çeşitliliğin gerekli olduğunu anlatmak için markette sadece Alman ürünü sattı, raflar boş kaldı.
Almanya Hamburg'ta bulunan süpermarket ırkçılığa dikkat çekmek için diğer uluslara ait ürünler yerine sadece Alman ürünlerini koyunca raflar bomboş kaldı.
AMAÇ IRKÇILIĞA DİKKAT ÇEKMEK

Edeka isimli süpermarkete giren müşterler büyük bir süprizle karşılaştı çünkü bütün raflar neredeyse bomboştu. İlk başta insanlar marketin ürün koymayı unuttuğunu ve stoklarının bittiğini düşündü ancak gerçek çok farklıydı. Market, ırkçılığa dikkat çekmek için, kasten diğer uluslara ait ürünleri raflara koymamıştı.

 

RAFLARA MESAJLAR KONULMUŞTU

Marketi dolaşan müşteriler rafların üzerinde pek çok mesajla karşılaştı. Bu mesajlardan bazılarında ise şöyle yazıyordu; "Yabancılar olmadan raflar çok boş", "Raf çeşitlilik olmadan çok sıkıcı".
ETNİK ÇEŞİTLİLİK HER YERDE GEREKLİ

Bütün gün sadece Alman ürünleri satan market, etnik çeşitliliğin önemine dikkat çekti.
Edeka Süpermarket'in sözcüsü, "Edeka her alanda çok çeşitlilikten yanadır. Bu yüzden bütün ürünlerde de buna dikkat etmektedir ve pek çok ülkeye ait ürünler bulunabilmektedir. Eşsiz kalite ancak farklı ülkelerin ürünleri bir araya geldiğinde yaratılabilmektedir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x