TAMİRHANE’DEN RİNGLERE! AVRUPA ŞAMPİYONU TAMİRCİ TÜRK

TAMİRHANE'DEN RİNGLERE! AVRUPA ŞAMPİYONU TAMİRCİ TÜRK

Geçtiğimiz yıl Muay Thai Avrupa Şampiyonu olan Turan Aris, çalıştığı tamirhanede dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

03 Haziran 2017 - 10:18

Sivaslı Muay Thai sporcusunu Turan Aris (20) çok sayıda Türkiye şampiyonluğu ve geçtiğimiz yıl elde ettiği Avrupa şampiyonluğunun ardından, çalıştığı tamirhanede bu yıl gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonası için çalışmalarını sürdürüyor. Aris, sabah saatlerinde iş başı yaparak akşam saatlerine kadar hem arızalı araçların onarımında görev alıyor hem de bedenen çalıştığı için kol ve bacak kaslarını güçlendirmiş oluyor. Mesai sonrası ise 2 saat dinlendikten sonra bağlı olduğu salona giderek antrenörü nezaretinde antrenmanlara katılıyor.
Genç sporcunun çalıştığı iş yerindeki sorumluları hem sportif anlamda elde ettiği başarılardan kendisi ile gurur duyuyor hem de iş yerindeki çalışkanlığından dolayı onu takdir ediyor.

"İNANINCA İNSAN HER ŞEYİ BAŞARABİLİR"
Aris, yaptığı işten memnun olduğunu, gelecekte başka bir meslek sahibi olsa da hobi olarak bugünkü mesleğini yapabileceğini belirtip, "Muay Thai'de ülkemi 3-4 yıldır temsil ediyorum. Yıl sonunda bir dünya şampiyonası var. Ona hazırlanıyorum. Antrenmanlarımız devam ediyor. İş yerinde de çalışma imkanı buluyorum. Sabah 8 gibi işe gelip akşam 17'de çıkıyoruz. Mesai sonrasında ise biraz dinlenip antrenmanlara katılıyorum. Benim için zor olmuyor. İnanınca insan her şeyi başarabilir. Ben yurt dışına kazanmak ve bayrağımız göndere çekilirken İstiklal Marşımızı okutmak için gitmiştim. Bunu da başardım. Belki bu sene elenebilirim. Ancak vazgeçmeden devam etmemiz gerekiyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x