Tek Başımıza Savaşıyoruz!

Tek Başımıza Savaşıyoruz!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Putin'in hızlı savaş planları suya düştü. Kiev'de sabotaj grubu yok edildi. Ukrayna askeri üniforması giyiyorlardı" dedi

25 Şubat 2022 - 13:59

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Rusya'nın Ukrayna işgaline ilişkin açıklamalarda bulundu.  Bodnar, şunları ifade etti:

Türk basınında yer alan mesajların olumlu olduğunu söyleyemem. Bugünlerde Ukrayna kendisini savunuyor. Sabotaj gruplarının çalışmaları etkisiz kılınıyor.

 
Havalimanının güçlü savunulması sayesinde Rus askerleri havalimanına giremedi. Silahlı kuvvetlerimizin manevi hazırlığı yüksek.

Ukrayna yönetimi Kiev’de Ukrayna'yı  yönetmeye devam ediyor. Rusya Ukrayna’nın doğusundaki cephe hattında hiçbir ilerleme sağlayamadı.

Ukrayna Cumhurbaşkanın ifadelerine göre işgalin ana hedefi tam kendisi ve ailesidir. Aklı başında modern hangi insan başka bir devletin ailesini neden hedef alsın. Bu savaşı gerçekleştiren kesinlikle aklı başında değil.

Biz kendi başımıza ve yalnız savaşıyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz. Ukrayna’nın gıda, ilaç ve yakıt başta olmak üzere çeşitli ürünlere ihtiyacı var. Şuan önemli olan Rusya’nın saldırganlığını durdurması birliklerini geri çekmesi ve anlaşma masasına oturması için baskı yapmak.

Putin'in hızlı savaş planları suya düştü. Kiev'de sabotaj grubu yok edildi. Ukrayna askeri üniforması giyiyorlardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x