TELEFONDA FETÖ DOLANDIRICILIĞI !

TELEFONDA FETÖ DOLANDIRICILIĞI !

04 Ekim 2016 - 15:45

Tuzla'da 30 Eylül'de Derya G.'yi arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıtarak, 'adının FETÖ/PYD terör örgütü listesinde bulunduğunu, para ve ziynet eşyası karşılığında isminin listeden çıkarabileceğini' söyleyerek ikna etti.
68 yaşındaki emekli Derya G., kendisinden istenilen parayı hazırlamaya çalıştığı sırada durumdan haberdar olan bir yakını konuyu polis ekiplerine bildirdi. 

POLİS EKİPLERİ DOLANDIRICILARI YAKALADI

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgini yaptığı çalışmalarda şüpheliyi M.K.Y.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekipleri M.K.Y'nin ilk sorgulamasında S.K. ve G.A. ile birlikte dolandırıcılık yaptıklarını itiraf etmesinin ardından yaptığı ikinci operasyonla S.K. ve G.A.'yı da yakaladı. Polis ekipleri yaptığı aramalarda toplam 58 bin 200 lira, 12 buçuk gram altın, 1 takı seti, inci kolye, gümüş kolye, 1 çift altın küpe ve 6 altın bilezik ele geçirdi.

2 AYDA 4 KİŞİDEN 148 BİN LİRA ELDE ETMİŞLER

Şüphelilerin sorgusunda geçtiğimiz 2 ayda aynı yöntemle Tuzla ve Kartal'da 4 kişiyi daha dolandırdıkları belirlenirken, 148 bin 500 lira haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi. Emniyet'teki işlemleri tamamlanan şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi polis kameraları tarafından görüntülendi. Mahkemeye sevk edilen şüpheliler işlemlerinin ardından tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x