TREN PERONA GİRİNCE ÖNÜNE ATLADI!

TREN PERONA GİRİNCE ÖNÜNE ATLADI!

İZLEYENLER ŞOK OLDU! TREN PERONA GİRİNCE ÖNÜNE ATLADI!

22 Aralık 2017 - 12:54

Londra'daki bir tren istasyonunda, tren perona girdiği esnada platformlar arasında zıplayarak karşıya geçen adamın görüntüleri sosyal medyada şok etkisi yarattı.
İngiltere'den gelen bir video izleyenleri şoke etti. Doğu Londra'daki Stratford istasyonunda çekilen görüntülerde, tren perona yaklaşırken platformlar arasında atlayan adamın ağızları açık bıraktı.

CANINI HİÇE SAYDI

İsmi açıklanmayan adam bundan önce de benzer bir video paylaşmıştı ancak o videoda istasyon boştu. Bu defa canını hiçe sayarak üstüne gelen trenin önünden atlayıp saliselerle kurtulan adam, çok sayıda etkileşim aldı.

"APTAL"

Sosyal medya kullanıcılarının çoğunun "aptal" olmakla suçladığı adama oldukça kızgın oldukları görüldü. Londra'ki ulaşım idaresinin olayı araştırdığı öğrenildi.

ARANIYOR

Ulaşım'dan sorumlu Steve Burton isimli bir yetkili, "Bu davranış son derece pervasız ve hoş karşılanmayacak bir olay. Bu kişinin eylemleri, yalnızca kişisel güvenliğinin yanı sıra sürücü ve yolcuların güvenliği açısından da risk oluşturuyor. Önlem alınması için polis ile birlikte çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x