Türkiye İyi Bir İmtihan Verdi!

Türkiye İyi Bir İmtihan Verdi!

26 Temmuz 2020 - 11:30

Bir televizyon programına konuk olan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan. Gençlerin gündeminde neler var? Eğitim faaliyetlerinde son durum ne? Bilal Erdoğan yanıtlıyor

İşte Bilal Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Koronavirüs salgını

Dünyanın enteresan bir döneminde yaşıyoruz. Bu küresel salgından dolayı aylarca havalimanlarında in cin top oynadı, insanların seyahatleri aksadı, uzaktan eğitimler yapılmaya başlandı. Dünya ekonomisi 1929 krizinden bu yana yaşadığı en büyük şok yaşadı. Diğer krizlere de benzemeyen bir kriz çünkü çok farklı nedeni.


 
Öncelikle bu hastalık nedeniyle kaybettiğimiz uzaktan yakından tanıdıklarımız var, hala hasta olan tanıdıklarımız var Allah hepsine şifa versin.  Ülkemiz, bütün sağlık çalışanlarımız çok büyük imtihan verdi. Onlar olmasaydı başaramazdık. Bütün emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum.  

Türkiye iyi bir imtihan verdi. Kendi vatandaşlarınızın dışında bir de 100'ün üzerinde ülkeye yardım etmek büyük bir başarıdır.

Etnospor

2015'te kurulan bir kuruluş. Göçebe Oyunları'nın ilki Kırgızistan'da düzenlendi. Dünya Göçebe Oyunları gelecek yıl İznik'te yapılacak. İznik'in tanıtımı için çok güzel olacak. İznik tanınmış olacak. İznik muhtemelen en güzel bayramlıklarını giyip hazırlanacak.

14 yıl yurt dışında geçirdim. Türk Öğrenci Derneği yönetimine girdim. Kendi dilimize özen gösteririm. İlim ve bilim insanlığın ortak malıdır. Yurt dışında kendi kültürümüzle ilgili çalıştım.

Birçok kültür batı medeniyetine asimile oldu. AB yıllarca Türkiye'ye üstten baktı. Batı dünyası geriden gelerek öne geçti. Gelişmenin alfabeyle alakası yokmuş.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x