Ünlü Aileye Büyük Şok !

Ünlü Aileye Büyük Şok !

07 Haziran 2018 - 10:34 - Güncelleme: 07 Haziran 2018 - 10:55

Merhum işadamı Şehmuz Tatlıcı’nın kendisiyle aynı ismi taşıyan oğlu hakkında hamile eşi Melisa Tatlıcı’yı darp ve cinsel eziyette bulunduğu gerekçesiyle dava açıldı.

 

74 yaşında hayatını kaybeden ve ailesine 1.5 milyar dolarlık servet bırakan işadamı Şehmuz Tatlıcı'nın küçük oğlunun, geçtiğimiz yıl haziranda evlendiği eşini darp ettiği öne sürüldü. 28 yaşındaki Şehmuz Tatlıcı, Bodrum'da tanıştığı Melisa Hoşkal ile ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlenmişti. Melisa Tatlıcı, geçtiğimiz aylarda eşi Şehmuz Tatlıcı hakkında hamile olduğu halde kendisini darp ve tehdit ettiğini ileri sürerek tedbir kararı aldırdı. Melisa Tatlıcı, üç ay süreyle kendisine yaklaşmaması kararı verilen kocasını bir de savcılığa şikayet etti.


Tatlıcı için 3 ay süreyle eşine yaklaşmama kararı verildi. Melisa Tatlıcı eşini bir de savcılığa şikâyet etti. Melisa Tatlıcı, cinsel eziyete maruz kaldığına dair ifadesini ve raporlarını savcılığa teslim etti. Şehmuz Tatlıcı hakkında, "Hakaret, tehdit, yaralama ve cinsel saldırı" suçlarından iddianame düzenlendi. Şehmuz Tatlıcı, Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x