Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!

The Bill filmindeki Duncan Lennox rolüyle tanınan ünlü İtalyan kökenli İskoç oyuncu George Rossi, 60 yaşında hayatını kaybetti

07 Ocak 2022 - 14:37

DC Duncan Lennox adlı polis drama dizisinde ve The Bill'de gösterdiği performansla hafızalara kazınan ünlü oyuncu George Rossi, 60 yaşında aramızdan ayrıldı.

Acı haberi yeğeni Louisa Rossi sosyal medyadan duyurdu. Lousia Rossi paylaşımında "Ne yazık ki George Rossi'yi kaybettik" diye yazdı.

George Rossi kimdir?
28 Eylül 1960'da Glasgow'da dünyaya gelen George Rossi'nin ailesi İskoçya'ya İtalya'nın Lazio kentindeki Vallerotonda'ya Valvori'den göçmüştü. Çocukluğunda ailesinin dondurma kamyonetinde çalışmıştı. Catrin Rossi ile 1988 yılında evlenen ünlü oyuncunun iki çocuğu bulunuyordu.

Haber Global'in derlediği bilgilere göre 1984 yılında Comfort and Joy filminde kardeşi Peter'le birlikte rol alan Rossi, Taggart ve Whitechapel gibi TV yapımlarında da boy gösterdi.


 
Rouhgnecks'te Kevin karakteriyle izlediğimiz Glasgow doğumlu ünlü oyuncu, Holby City, Casualty ve The Singing Detective'de de oynadı.

1983 yapımı komedi drama türündeki Yerel Kahraman filminde de izlediğimiz oyuncu BBC'nin pembe dizisi Doctors'ta Gianpaolo Albertini rolünü oynadı. 2011'de onu Hustle'da Marco olarak izledik.

En son ise 2020 yılında Le Cineaste - A Director's Journey'de David rolünü üstlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x