Ürküten Deprem!

Ürküten Deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika verilerine göre, Adıyaman'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, Adıyaman'da gerçekleşen depremin merkez üssünün Çelikhan olduğunu bildirirken derinliğini 7.06 km olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi de Adıyaman depremine ilişkin bilgi notu paylaştı. Kandilli, depremin büyüklüğünü 4.4, derinliğini 5 km olarak açıkladı. Deprem, Adıyaman'ın birçok ilçesinin yanı sıra Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi çevre illerden de hissedildi

14 Mart 2022 - 16:22 - Güncelleme: 14 Mart 2022 - 17:45

AFAD verilerine göre, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde saat 15.38'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin 7.06 km derinlikte gerçekleştiğini bildirdi.

https://twitter.com/DepremDairesi

Kandilli Rasathanesi de Adıyaman depremine ilişkin son dakika notu geçti. Kandilli, depremin merkez üssünün Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi olduğunu duyururken büyüklüğünü 4.4 olarak paylaştı. Kandilli, depremin 5 km derinlikte gerçekleştiğini de aktardı.

https://twitter.com/Kandilli_info
ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Adıyaman'da gerçekleşen deprem, Çelikhan ve diğer ilçelerde hissedilirken çevre illerde de kısa süreli bir paniğe neden oldu. AFAD verilerine göre, Adıyaman depremi Malatya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Elazığ gibi yakın illerden de hissedildi.

VALİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, deprem sonrasında tarama ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü, şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir can veya mal kaybı bilgisinin olmadığını söyledi.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x