Vali Açıklama Yaptı!!

Vali Açıklama Yaptı!!

23 Ocak 2020 - 10:10

Gelen son dakika haberine göre Ankara'nın Akyurt ilçesi merkezli 3,8, 4,5, 3,2 ve 2,4 ve 3,6 büyüklüğünde olmak üzere 5 ayrı deprem meydana geldi. Depremler kentte korku ve paniğe neden oldu

Ankara Valisi Vasip Şahin depreme ilişkin açıklama yaparak, "İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır." dedi


Ankara'nın Akyurt ilçesinde üst üste depremler meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde  yer alan bilgiye göre, Ankara'nın Akyurt ilçesinde 3,8 ve 4,5 şiddetinde olmak üzere iki deprem  kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremlerin şiddetini 3,9 ve 4,5 olarak belirtti.

DEPREMLER DURMADI
 
 Son olarak Ankara'da 3,2, ve 2,4  şiddetinde olmaz üzere 2 ayrı deprem daha meydana geldi.
 
VALİ ŞAHİN AÇIKLAMA YAPTI
 
Ankara Valisi Vasip Şahin meydana gelen depremlerle ilgili açıklama yaparak, "İlimiz Akyurt ilçe merkezinde  meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır.  Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerini kullandı.
 
 
AFAD'dan  Ankara depremi ile ilgili yaptığı açıklamada "Akyurt'ta meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem, doğrultu atımlı Çankırı fayının güney ucunda olmuştur. Şu an itibariyle 10 adet artçı deprem olmuş olup en büyük artçı 3,0 olarak saptanmıştır" denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x