Vali Kahreden detayları Açıkladı !

Vali Kahreden detayları Açıkladı !

03 Temmuz 2018 - 10:50

Ağrı Valisi Süleyman Elban, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan küçük Leyla ile ilgili, "8-10 gün aç kalması nedeniyle ölmüş. İstismar emaresi yok. Kaçırılma şüphesi var" dedi

Ağrı Valisi Süleyman Elban 4 yaşındaki Leyla'nın ölümüne ilişkin açıklama yaptı.
AÇLIKTAN ÖLMÜŞ
Elban açıklamasında, "18 günlük aramalar sonucunda dün 17.45 itibariyle derede cansız bedeni bulunmuştur. Yapılan otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun yaklaşık 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Bulunduğu tarihten 2-3 gün önce de dereye bırakıldığı yönünde tespitler mevcut. Ölüm nedeni çocuğun 8-10 aç bırakılması. Herhangi darp veya yaralanma izi mevcut değil. Bir vahşi hayvan tarafından yaralama da söz konusu değil. Üzerinde görülen kırmızı izler güneş yanığı. Çocukla ilgili herhangi bir istismar veya tecavüz emaresi yoktur. Bu sabaha karşı yavrumuzun otopsisi tamamlandı. Cenaze sabah 5 itibariyle aileye teslim edildi, ve yavrumuzun cenazesi defnedildi. Başımız sağ olsun. Gözaltı var ancak şuan açıklayamıyoruz" ifadelerini kullandı.
Vali Elban, 'Leyla kaçırıldı mı, kayıp mı oldu' sorusuna ise 'Kaçırılma' yanıtını verdi.

NELER YAŞANMIŞTI?
Ağrı kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla'yı arama çalışmalarının 18. gününde acı haber gelmişti.
Arama çalışmaları sonucu Bezirhan köyünde minik Leyla'nın cansız bedenine ulaşılmıştı.
Leyla'nın, kaybolduğu dedesinin köyüne 2 buçuk ila 3 kilometre uzaklıkta bulunan bir dere yatağının üst bölgesinde bulunduğu öğrenildi. Söz konusu bölgenin ise daha önce arama yapılan bölgeler arasında yer aldığı bildirildi. Ancak Leyla'nın orada mı öldürüldüğü, yoksa bölgeye sonradan mı getirildiği ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x