Ve Başladı!

09 Haziran 2020 - 17:14

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı saat 16.00'da başladı. Kabinede normalleşme adımları ile 65 yaş üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma izinleri değerlendirilecek. Düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor


Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Ankara'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı.
 
Kabinede normalleşme adımları değerlendirilecek. Corona virüs sürecinde atanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da ilk kez yüz yüze kabine toplantısına katıldı.
 
Toplantıda 1 Haziran normalleşmesinin ardından gelinen durum, hastalığın seyri gözden geçirilecek.
 
Kabine toplantısı sonrası corona virüsle mücadele kapsamında açıklanması beklenen ekonomi paketini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurması bekleniyor. 
 
65 YAŞ ÜSTÜ İLE 18 YAŞ ALTINA 'ESNETME'
 
65 yaş üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma izinleri de değerlendirilecek. Toplantıdan esnetme kararı çıkması bekleniyor. Vatandaşların en çok talepte bulunduğu düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor.
 
GÖRÜŞMEYE DAİR BİLGİ VERECEK
 
Toplantıda Erdoğan, geçen hafta Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Es-Serrac ile görüşmesine dair bilgi verecek. Bunun dışında Doğu Akdeniz’deki durum, Suriye ve İdlib’teki gelişmeler de değerlendirilecek.     
 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x