Ve Yeni Bir Yıl...

Ve Yeni Bir Yıl...

31 Aralık 2017 - 08:12

 

Yeni bir yıl herşeyin yeni bir başlangıcı demektir. Yeni bir yıl Rabbimin bize vermiş olduğu maddi, manevi varlıklara yeniden şükretmek demektir. Ve yeni bir yıl ellerimizi göğe kaldırıp dua etmenin vermiş olduğu huzur demektir.İşte benim için yeni yılın anlamı budur. Ben bu seneyide görebiliyorsam, Rabbimin sevdiği kuluymuşum. Her seneden ilk dileğimde budur zaten. 
 

İlk senenin ilk gün heyecanını ise hiçbirşeye değişmem açıkçası. Bu sene beni neler bekliyor acaba sorusuyla bir heyecanla başlayıveririm güne. Gün ay olur ay bir bakmışım yıl. İşte böylece koca yılı bir heyecanla geçirir dururum. Sonra anlarım ki zaman ne çabuk geçiyor...
 

Bu sene birçok insan için acısıyla, tatlısıyla bir yıl oldu lakin şunu söylemeliyim ki bu yıl benim için bambaşka bir yıl oldu. Hani derler ya bu yıl benim yılımdı diye. Bu cümle şuan benim için oldukça değerli. Evet tam da bunu diyebilirim. Bu yıl benim yılım oldu. Sevdiğim adamla evlenip İstanbul'dan İzmir'e gelin gelmem ve kısa bir süre içinde bebeğimin olacağını öğrenmem. Rabbime şükrediyorum ki bu yıl güzelliklerle bitti ve 2018'e ailem büyüyerek giriyorum.
 

2018'in sağlıkla yeni umutlar, başarılar getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. 
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x