VOLKAN ŞEN’İN YERİNE KİM GELİYOR?

VOLKAN ŞEN'İN YERİNE KİM GELİYOR?

VOLKAN ŞEN'İN YERİNE KİM GELİYOR?

15 Aralık 2016 - 11:52

Volkan Şen'in performansından memnun olmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, kanat bölgesindeki sancısı sona eriyor. Hollandalı çalıştırıcının eski öğrencisi Memphis Depay için sarı-lacivertli yönetim, Manchester United'a resmi teklifini yaptı. İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan Hollandalı yıldızın oynayabilmesi için ManU yönetimi ve Teknik Direktör Jose Mourinho'dan izin çıktı.

DEVRE ARASINDA GELİYOR

Manchester United yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetimi, 22 yaşındaki kanat oyuncusunu Ocak ayında kiralık olarak kadrosuna katmak için söz aldı. Bu transferin hızlı gerçekleşmesinde iki kulüp yönetiminin arasındaki ikili ilişkilerin önemli rol oynadığı vurgulandı. Orta sahanın solunda Sow ve Volkan Şen'e görev veren ve istediği verimi alamayan Advocaat'ın Depay'da ısrarcı olduğu belirtildi.

ADVOCAAT'IN PRENSİ

Top sürme ve çalım yeteneğinin yanı sıra başarılı son vuruşlarıyla da dikkat çeken Memphis Depay, Temmuz 2015'te 34 milyon Euro karşılığında PSV Eindhoven'dan ManchesManchester United'a transfer olmuştu. Premier Lig'de bu sezon İngiliz ekibinin formasını sadece 4 kez giyebilen Hollandalı yıldız, PSV Eindhoven'da Teknik Direktör Dick Advocaat'ın görev yaptığı dönemde A takım kadrosuna alındı ve profesyonel oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x