YDS SONUÇLARININ AÇIKLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU!

YDS SONUÇLARININ AÇIKLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU!

YDS soruları - cevapları yayınlandı mı? YDS 2018 sonuçları ne zaman açıklanacak?

02 Nisan 2018 - 10:50

2018 YDS sınavı 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşti. Sınavın ardından adaylar YDS sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı arayışına başladı. Peki YDS sınav kitapçığı yayınlandı mı? YDS sonuçlarının ise açıklanacağı tarih belli oldu. İşte ÖSYM takviminde yer alan o tarih...
2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) gerçekleşti. Adaylar kendi başarılarını görmek için YDS sınav soruları ve cevapları için arayışa geçti. Peki 2018 YDS sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? YDS sonuçları ne zaman açıklanır?

2018 YDS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

YDS İlkbahar dönemi sınav soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. YDS sınav soruları ve cevapları yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) sonuçları 2018 ÖSYM sınav takvimine göre İlkbahar Dönemi sınav sonuçları 26 Nisan Perşembe günü açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x