Yeni Transferi Resmen Açıkladı!

Yeni Transferi Resmen Açıkladı!

22 Ağustos 2020 - 10:28

Fenerbahçe geçtiğimiz gün Jose Sosa'yı İstanbul'a getirmişti. Sosa ile Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme imzaladı
 

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren yıldız orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.Sarı lacivertli kulüp, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Sosa transferini resmen duyurdu. 35 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü bu transferi sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile duyurdu. Sosa, Emre Belözoğlu'nun 5 numaralı formasını giyecek. 

https://twitter.com/Fenerbahce
 
Türkiye'ye 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'a transfer olarak gelen Sosa,  2 yıl geçirdiği siyah-beyazlı ekiple bir kez şampiyonluk sevinci yaşadı.  Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansla 2016-2017 sezonunda İtalya'nın Milan  takımına transfer olan Sosa, bir yıl sonra tekrar Türkiye'ye Trabzonspor için  döndü. Trabzonspor'da geçirdiği 3 sezonda kaptanlığa kadar yükselen  Arjantinli futbolcu, geride kalan yıl 42 resmi maçta 9 gol atıp, 7 golün pasını  verdi. Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'la Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı da  gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x