YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı!

YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı!

YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı!

07 Nisan 2018 - 14:50

YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı. 17 Mart tarihinde gerçekleştirilen YÖKDİL sınavının sonuçları dün açıklandı. Sınav itirazları 9-13 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek.
17 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen YÖKDİL Sınavının sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunuzu öğrenmek için sisteme giriş yapılması gerekiyor. Sınav sonuç itirazları 09 - 13 Nisan 2018 tarihleri arasında, YÖKDİL Sınavı Kılavuzunda belirtilen usulde yapılabilecektir.
YÖKDİL SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını sınav takviminde belirtilen tarihler arasında, yokdil.yok.gov.tr üzerinden çevrimiçi olarak erişilen Sınav İtiraz Formu vasıtasıyla yapacaklardır. İtirazların geçerli olabilmesi için adayların ilgili sistem üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla 10 (on) TL ödemesi, söz konusu formu eksiksiz ve doğru şekilde
doldurması, onaylaması, çıktısını alması, imzalaması ve ıslak imzalı bu formu, üzerinde belirtilen adrese, itiraz süresi içinde ulaştırması gerekmektedir. Belirtilen adrese herhangi bir sebeple zamanında ulaşmayan veya başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x