YÜZÜ KAPALI BİLDİRİ OKUYAN TERÖR ZANLISINI "SES"İ...

YÜZÜ KAPALI BİLDİRİ OKUYAN TERÖR ZANLISINI "SES"İ ELE VERDİ

YÜZÜ KAPALI BİLDİRİ OKUYAN TERÖR ZANLISINI "SES"İ ELE VERDİ

19 Temmuz 2017 - 16:09

Tarlada, PKK’nın gençlik yapılanmasının kurulduğunu açıklayan örgüt üyeleri yakalandı. Adana’da terör örgütü PKK’ya bağlı Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) Adana İl Örgütü, bir tarlada kurulduklarını ilan edip videoyu sosyal medyaya yüklemelerinden 15 gün sonra çökertildi.

Adana’da terör örgütü PKK’ya bağlı Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) Adana İl Örgütü'nü kurduklarını bir tarlada çektikleri video aracılığı ile ilan edip sosyal medya üzerinden yayınlayan 4 zanlı, olaydan 15 gün sonra yakalandı.

  Alınan bilgiye göre, olay, geçen ay Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, PKK’nın Yurtsever Gençlik Hareketi (YGH) yapılanması örgüt tarafından kapatıldı. Bunun üzerine ise örgüt tarafından DGH kuruldu. Adana’da ise Gülbahçesi Mahallesi’nde MAHMUT YALÇIN (20), Ali Erdem (18), İskender Uğurlu (19) ve Şiyar Uygun (24) bir tarlada arkalarına terör örgütünün bez parçasını açarak DGH’nin Adana il örgütünün kurulduğunu ellerinde tabanca ile açıklayıp videoyu Youtube’den paylaştılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x