6 Heyecan Verici Yol!

6 Heyecan Verici Yol!

Bir kaç aydır birliktesiniz ve ilişkinin ilk başlarındaki heyecanlı ritmin bir düzene girdiğiniz hissediyorsunuz. Bu da sizi biraz endişelendiriyor: Ya ilişkimizdeki o heyecan kalmazsa? Merak etmeyin, ilişkiyi ilk gün gibi capcanlı tutmanın yolları var.

02 Mart 2018 - 19:30

Fiziksel olarak dokunun

    Bunun içine cinsellik de dahil tabii ancak gün içerisinde de sevgilinize dokunmayı ihmal etmeyin. Masaj yapın, koluna girin, sarılın ama mutlaka fiziksel temasta bulunun. Bu karşılıklı olarak oksitosin hormonu salgılamanızı sağlar ve ilişkinizi güçlendirir.

Etrafınızdayken ona gülümseyin

    Etrafınızda dolandığı sırada göz göze mi geldiniz ona kocaman bir gülümsemeyle karşılık verin. Sizin onu gördüğünde hala heyecanlandığınızın farkına varsın ve en güzel yüzünüzü hiç unutmasın.

Özür dilemeyi bilin

    İlişkilerde zaman geçtikçe ilk kavgalar ufak tartışmalar başlar. Ve sizin böyle zamanlarda nasıl davrandığınız ilişkinin geleceği için çok önemlidir. Her zaman defansif bir yaklaşım ilişkiyi zora sokar. Bu nedenle yeri geldiğinde özür dilemeyi bilmelisiniz.

Güzel görünmeye özen gösterin

    Bunu sadece partneriniz için değil kendiniz için de yapmalısınız. Ne kadar iyi görünürseniz kendinizi o kadar iyi hissedersiniz ve etrafınıza da bunu hissettirirsiniz. Bir model gibi görünün demiyoruz ama bakımı elden bırakmayın.

Partnerinizi dinleyin

    Ancak gerçekten dinlemekten bahsediyoruz. Gün içinde neler yaptığında bir olay karşısından neler hissettiğine her türlü konuda onu dinleyin ve bunu karşı tarafa hissettirin. İlişkiyi güçlendirmenin ve karşılıklı olarak canlı tutmanın en önemli yolu budur.

Birbirinize nefes alanları bırakın

    Ne kadar çok birlikte vakit geçirmek istediğinizi biliyoruz. Bu çok güzel bir şey. Ancak bunun yanında kendi ilgi alanlarınıza ve etrafınızdaki insanlara da zaman ayırmanız gerekir. Bu hem sizi hem de ilişkinizi besler. Bir araya geldiğinizde karşılıklı anlatabileceğiniz yeni deneyimler yaşamış olursunuz ve ilişkinizin heyecanı hiç bitmez.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x