Acı Haberi Ailesi Duyurdu!

Acı Haberi Ailesi Duyurdu!

Arjantin doğumlu ünlü Meksikalı şarkıcı Diego Verdaguer 70 yaşında hayatını kaybederken ölmeden birkaç saat önce attığı tweet, eşini ve hayranlarını gözyaşları içinde bıraktı

29 Ocak 2022 - 11:41

Latin dünyası 70 yaşında hayatını kaybeden Arjantin doğumlu Meksikalı efsane şarkıcı Diego Verdaguer'in ölüm haberiyle sarsıldı.

Habere göre 70 yaşındaki efsane şarkıcı Kovid-19'a bağlı komplikasyonlar nedeniyle Los Angeles'ta hayatını kaybetti. Verdaguer, Aralık ayından beri virüsle savaşıyordu.


 
Acı haberi ünlü şarkıcının ailesi Instagram'dan duyurdu.

Açıklamada "Sevgili Diego'muzun güzel ruhunun bugün bedenini terk ettiğini büyük bir üzüntüyle kamuoyuna ve dostlarımıza duyuruyoruz" denildi.

Diego Verdaguer'in naaşı, şarkıcının isteği üzerine yakılacak.

Öte yandan Diego'nun ölmeden birkaç saat önce Twitter'dan attığı mesaj herkesi ağlattı. Ünlü şarkıcı paylaşımında eşi Amanda Miguel'i etiketleyerek "Bunu sana söylemekten asla yılmayacağım! Amanda sen kalbimi çalan bir hırsızsın ve kalbim hep sana ait olacak" yazdı. Paylaşımına eşiyle resmini de ekleyen Verdaguer, fotoğrafının üzerine de en büyük hit şarkısı La Ladrona'nın nakarat kısmını yazdı: "Benimle ilgilen, beni sev, öp beni, beni böyle şımart"

https://twitter.com/DiegoVerdaguer
Edinilen bilgiye göre Diego ile Amanda 1975'te evlenmişti. Çiftin Maria Gimena ve Ana Victoria adlarında iki kızı bulunuyor.

Diego Verdaguer kimdir?
Diego Verdaguer, 26 Nisan 1951'de Arjantin'in başkeni Buenos Aires'te doğdu. Şarkıcı ve şarkı sözü yazarı olarak üne kavuştu.

En bilinen şarkıları arasında "Volveré", "Corazón de Papel," "Usted Qué Haría, ve en büyük hiti "La Ladrona" sayılabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x