AK PARTİ’DEN CHP LİDERİNE ÇOK SERT YANIT: DÜPEDÜZ DÜŞMANLIK

AK PARTİ'DEN CHP LİDERİNE ÇOK SERT YANIT: DÜPEDÜZ DÜŞMANLIK

AK PARTİ'DEN CHP LİDERİNE ÇOK SERT YANIT: DÜPEDÜZ DÜŞMANLIK

24 Ekim 2017 - 17:47

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki konuşmasına yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal, "Bu açıklama siyaset değildir, bu açıklama nezaketsizlik hiç değildir, bu düpedüz düşmanlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Mahir Ünal, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik yıl açılışına  katılmak üzere Nevşehir'e geldi. Üniversite yerleşkesindeki akademik yıl açılış töreni öncesinde bir  gazeteci tarafından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM Grup  Toplantısı'ndaki konuşmasının hatırlatılması üzerine Ünal, "Bu açıklama siyaset  değildir, bu açıklama nezaketsizlik hiç değildir, bu düpedüz düşmanlıktır"  değerlendirmesini yaptı.

  Mahir Ünal, "Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na çıkıp, 'hainler  devlet yönetemez' gibi ağır, alçakça demiyorum çünkü alçaklık Necip Fazıl'ın  ifadesinde bir irtifadır, çukur bir söylemle, çukur bir dille ve Türkiye  düşmanlarının ekmeğine yağ sürecek bir üslupla bu şekilde bir açıklama yapmak  kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil. Bir süreden beri Kemal  Kılıçdaroğlu'nun bu tür yalanları, iftiraları, hakaretleri bitmişti, sanırım  Pensilvanya'dakinin 'ayağa kalk' demesiyle herhalde bunlar da anladığım kadarıyla  hakaretlerine, yalanlarına, iftiralarına tekrardan kaldıkları yerden başladılar.  Bu ne AK Parti'nin ne AK Parti'lilerin kabul edebilecekleri bir şey değildir.  Güya bizim belediyelerimizle ilgili, teşkilatlarımızla ilgili, kendi istişareyle  yürüttüğümüz işlerle ilgili eleştiriler getiriyorlar. Önce dönüp kendi içlerine  baksınlar, kendi istifalarını, kendi çok parçalı siyasetlerini konuşsunlar." diye  konuştu.

   AK Parti'nin bir dava hareketi, millet hareketi olduğunu ve AK  Parti'nin işlerini istişareyle yürüttüğünü anlatan Ünal, şunları söyledi: "AK Parti'deki her milletvekili her belediye başkanı her il başkanı,  meclis üyesi, AK Parti'nin her kademesindeki her bir çalışan, kendisini bu  davanın, bu millet hareketinin bir neferi olarak görür ve ortak istişare ile  hareket eder. AK Parti siyaseti, AK Parti sandıkla gelir sandıkla gider ama AK  Parti işlerini istişare ile görür. Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Kemal  Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin anlayabileceği bir şey değildir. O yüzden ben onları  milletin maşeri vicdanına ve maşeri şuuruna havale ediyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x