Akşener : 100 Bin İmza İle Aday Olacağım

Akşener : 100 Bin İmza İle Aday Olacağım

18 Nisan 2018 - 16:46

İYİ Parti erken seçime girebilecek mi? Meral Akşener aday olduğunu açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim tarihini 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını duyurmasının ardından açıklama yaparak "100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacağım" dedi.
İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim teklifinin kabul ederek 24 Haziran 2018'de seçim yapılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından açıklama yaptı. Akşener, "Abiler korktu, küçük ortak bilmez" ifadesini kullandı.

Akşener konuşmasından satırbaşları:

'Türkiye'nin gerim gerim gerilmekten bıktığını biliyorum. Aziz Türk milletinin bıktığını, artık kusma haline geldiğini biliyorum bu aşırı gerginlikten. Biz birinci kongremizi 10 Aralık'ta tamamladık. 68 il ve ilçe teşkilatımız buna bağlı olarak kuruldu. Ve o günden itibaren saydığınızda 10 Haziran itibariyle seçime girmeye hazırdır. Herkes ayağını denk alsın. İYİ Parti seçime girecek ve alacak. Abilerin de bu kadar korktuğunu görmüş olduk. Onlar adına gerçekten üzüldüm. Hayırlı olsun seçim milletimize.''

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x