Alexone Başarılara İmza Atmaya Devam Ediyor!

Alexone Başarılara İmza Atmaya Devam Ediyor!

28 Mayıs 2021 - 15:41 - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 - 16:58

ALEXONE’IN ; ‘’SOSYAL MEDYA VİDEO İÇERİK ÜRETİCİSİ VE YÖNETMENLİĞİ ‘’ KARİYERİNİN EN ANLAMLI BASAMAKLARINDAN BİRİ OLARAK ANILARINA KAZINDI.
ALEXONE ÖZEL;‘’SOSYAL MEDYA VİDEO YÖNETMENLİĞİ’’,  DÜNYA’NIN ve ÜLKEMİZİN;  DİJİTAL MEDYADA YAPILMIŞ  EN PRESTİJLİ İŞLERİ ARASINA GİRMEYİ BAŞARDI.


‘’SOSYAL MEDYA VİDEO İÇERİK ÜRETİCİSİ VE YÖNETMENLİĞİ’’ İLE FARKINDALIK YARATAN ALEXONE ÖZEL; ÜLKEMİZDEKİ SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİNDE İLGİSİNİ ÇEKMEYİ BAŞARDI.
ALEXONE ÖZEL; KENDİM İÇİN ‘’YÖNETMENLİK’’ YAPACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ.
ALEXONE; SOSYAL MEDYA’DA   CANLI YAYINLARI VE TALK SHOWLARI’NIN ;  ‘’DİJİTAL MEDYA YÖNETMENLİĞİ’’ Nİ YİNE KENDİSİ YAPTI.
ALEXONE ÖZEL; ‘’VİDEO İÇERİKLERİ, CANLANDIRMALARI VE SESLENDİRMELERİ ‘’İLE SOSYAL MEDYA’DA  BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN KALİTELİ  PRODÜKSİYONLARINA   İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR.

Mesleki kariyerine 1998 yılında başlayan Alexone, Çocukluğundan beri sanatla müzikle  iç içe olan bir mesleği olmasını istemiştir. Müzik ve Sanat’a olan düşkünlüğü Özel’i;  hep yeni bir şeyler öğrenmeye teşvik etmesine sebep oldu. 
Fotoğrafçılık, Film ve  Yönetmenlik eğitimi almayı çok isteyen Alexone Özel; 2001 yılında İngiltere’ye giderek Birleşik Krallık’ın önde gelen Sinema okullarından birisi olan LONDRA FİLM OKULU ( London Film School)’da 6 yıl eğitim aldı.  Yönetmenlik anlamında ilk kariyer yolculuğu 2001 yılında bu eğitim sürecinin başlangıcı ile oldu. 
İngiltere’de ; gerek çalıştığı işlerle gerekse sanatsal eğitimi ile farklı bakış açıları yakalayan  Alexone; ‘’Fotoğraf, Sinema, Film ve Yönetmenlik’’ alanında oldukça iyi bir eğitim  almasının yanı sıra iş deneyimleri ile de bunu harmanlayan Alexone 2007 yıılında Türkiye’ye döndü.
Prdüktör  olarak Yönetmenlik kariyeri 2014 yılı ile start verdi. 8 yıldır gerek Prodüktör gerekse Yönetmen olarak oldukça kaliteli işlere imza attı. Yönetmenlik ve prodüksiyonlar anlamında oldukça önemli işlere imza attı.  Süper Star Ajda Pekkan, Lübnanlı Şarkıcı ve İş Kadını Nancy Ajram’la , Güven Yüreyi gibi,   iş, sanat, cemiyet ve bürokrasi  dünyasından bir çok isimle çalıştı. 2018 yılında ilk video klibini Güven Yüreyi için çekti.
2014 yılında başlayan Yönetmenlik Yolcuğunda bir çok kişi , kurum , kuruluş  ile çalışmalar yürütmüş  ve başarılı projeleri hep konuşuldu. Mükemmelliyetçi ve İstikrarlı duruşu her zaman  Produktör ve Yönetmenlik kariyerinde ona kolaylık sağlamıştır.
8 yıldır Yönetmenlik Serüveni , bu sefer  2021 Ocak ayında Tİktok Sosyal Medya Platformuna girmesiyle farklı bir hal alarak, kariyerinde yepyeni bir sayfa açılmasına vesile oldu. Kısa bir zaman aralığında Tiktok için ürettiği video içerikler, seslendirmeler ve canlandrımalar bir anda büyük kitlelerin  dikkatini çekmeye başladı . 
Tiktok  ve İnstagram reels için çekmiş olduğu bütün videolar’ın yönetmenliğini  kendisi yaptı. Videolarında oyunculuk yeteneği;  ses ve görüntü kalitesiyle birleşince bir anda, ‘’Sosyal Medya Mecraları’’nda bugüne kadar yapılmış ilk olma özelliği taşıyan en özel Prodüksiyonlara imza attı. 
Ülkemizde iş dünyasından, sanat yaşamına, cemiyet hayatından bürokrasi hayatına kadar bir çok kesimin   ve Sosyal Medya Fenomenlerinin bile  dikkatini çeken Alexone Özel; ‘’Sosyal Medya Gösteri Adamı’’ olarak sanatsal içerikleri ile dolu Videoları;  Türk Ulusal ve Yerel Basınında yer aldı.  
Tiktok Sosyal Medya Mecrasında her gün canlı yayınlar yaparak ve bu canlı yayınların Yönetmen koltuğuna gene kendi oturan Alexone Özel; Son 1 aydır Tiktok canlı yayınlarında ilk sırada olmaya devam ediyor.
Bunun yanı sıra ‘’İçerik Üreticisi ve Video Yönetmeni’’ meslek kariyeri ise; Yeni Dünya Düzeni’nde kazandığı son mesleği olacaktır.

ALEXONE  – PART 5

BİLGİ PANELİ

ALEXONE

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Alexone (d. Mart 1982, Tatvan, Bitlis, Türkiye ),  Sosyal Medya  Gösteri Oyuncusu, İçerik Üreticisi, Sosyal Medya Fenomeni, Klip Yönetmeni, Şarkıcı, Seslendirme Sanatçısı, Fotoğraf Sanatçısı, Aranjör, Söz Yazarı ve DJ’dir. 2021 Ocak ayından itibaren Tiktok üzerinden videolu içerikler üreterek yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de ün kazanarak bir internet ünlüsü haline geldi

İçindekiler

1---Yaşamı

Marka Adı Alexone; bilinen adı ve soyadı Fırat Özatlar, Bitlis’in Tatvan ilçesinde 1982 yılında doğdu.  Babası devlet memuru Şemsettin Özatlar ve Annesi Ev Hanımı Sevgi Özatlar’dır. Babasının görevinden dolayı Alexone 3 yaşında iken  Aydın’a yerleştiler.

1989 yılında başladığı Aydın Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’ndaki eğitiminin ardından; 1996-2000 yılları Aydın Lisesi ve Aydın Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi’nde eğitimine devam etti. 

1997 yılında Aydın Kuşadası ilçesinde DJ ve İşletmeci olarak çocuk yaşta çalışma hayatına atıldı. 

Çocukluğundan bu yana sanata ve müziğe olan ilgisi DJ (Dis Jokey)’ liği kendi başına öğrenmesine vesile oldu. Alexone’nin çocukluğundan beri hayali hep sanatla ve müzikle iç içe olan bir meslek sahibi olmaktı.

18 yaşına bile gelmeden iş hayatında ciddi yol kat eden Alexone, kısa zamanda DJ’lık ve İşletmecilik anlamında başarılı bir isim olmayı başardı. 1999 yılı itibariyle Kuşadası’nda birçok gece kulübünde İşletmecilik kariyerini başarıyla sürdürürken, bir taraftan da müzikle olan tutkusunu DJ’lik yaparak devam ettirdi. 1997-2000 yılları arasında Kuşadası Jimmy’s İrish Bar’ı işletti ve DJ lik yaptı. Dünya müziklerini, tarzlarını ve listelerini sıkı takip eden Alexone, İşletmecilik yaptığı mekanlarda bu Müzik alt yapısı ve donanımının sayesinde işletmelerinin başarılara imza atmasına sağladı.

Alexone’ın Türkiye’de başarılarla dolu müzik ve işletmecilik kariyeri devam ederken, Fotoğrafçılık ve Yönetmenlik eğitimi almak için 2001 yılında  İngiltere’ye gitti. İngiltere’nin ve Dünya’nın  Uluslararası nitelikte özel sinema okullarından birisi olan LONDRA FİLM OKULU ( London Film School)’nda; 2001 -2016 yılları arasında Fotoğrafçılık ve Film eğitimi aldı.

Yönetmenlik, Müzik, DJ’lik ve Prodüktörlük anlamında sanat dolu 6 yıl İngiltere’de yaşayan Alexone; 2007 yılında Türkiye’ye döndüğünde Kuşadası’na yerleşti ve profesyonel kariyerine DJ-Prodüktör olarak start verdi.

2007 yılından itibaren Türkiye, KKTC ve İngiltere’de bir çok ünlü mekanda DJ’lik yaptı. Türkiye’de Marmaris Arena, Bodrum’da Pasha Club, Club Catamaran ve Halikarnas gibi gece kulüplerinde DJ’ lik yaptı.

 KKTC’de Magosa Lions Garden, Girne Night Club ve Girne Base Club’te Dj olarak sahne aldı.

İngiltere’de; 1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başlarında İngiltere'nin Sheffield kentindeki Republic gece kulübünde düzenlenen "Gatecrasher" (daha sonra "Crasher") dans müziği etkinlikleriyle ünlenen uluslararası bir kulüp markası olan eventlerde 2001 – 2007 yılları arasında  çaldı.

2007 ve sonrasında Türkiye’de birçok event, üniversite şenlikleri ve festivallerde çaldı. 2008 yılında Türkiye’de düzenlenen Türkiye DJ Yarışmasında birinci (1.) oldu.

Müzik ve DJ’lik kariyerinde hedeflediği noktaya (yıl bilgisi) ulaşmasının ardından;  LONDRA FİLM OKULU’ nda aldığı Fotoğraf ve Film Eğitimini sanatsal ruhu ile birleştiren Alexone;  2014 yılı itibari Klip Yönetmenliği yapma kararı aldı. Klip yönetmenliği yapmaya başlayan Alexone Özel’in yolu, bir anda  yıldızlarla kesişti.

Türkiye’deki ilk projesini 2015 yılında Ajda Pekkan’la hayata geçiren ve Süperstar’ın konser klibini ve fotoğraflarını çeken Alexone Özel, daha sonra dünyaca ünlü Lübnanlı Şarkıcı ve İş Kadını Nancy Ajram’la   2016 yılında çalıştı. Ajram’ın tüm konser kliplerine  ve fotoğraflarına imza atan Alexone Özel;  ilk müzik videosunu  2018 yılında; Güven Yüreyi’nin “Kabuk” şarkısına çekti. Ayrıca Güven Yüreyi fotoğraf çekimleri de Alexone Özel tarafından yapıldı. Alexone’in yönetmenliğin yanı sıra prodüksiyonunu da üstlendiği klip, büyük beğeni toplayarak 35 milyon izlenmeye ulaştı.

Sözleri Hülya Şenkul, Müziği Özkan Turgay ve Düzenlemesi Halil Vergin imzası taşıyan Emrah'ın sevilen şarkısı "Haydi Şimdi Gel" cover projesi için Halil Vergin ft Ebru Polat" şarkısının 2019 yılında klip yönetmenliğini AlexOne Özel yaptı. Projenin fotoğraf çekimleri de Alexone tarafından yapıldı.

Dilara'nın, DMC etiketiyle yayınlanan "Tribün" isimli tekli çalışması video klibi ve fotoğraf çekimleri 2019 yılında Alexone Özel tarafından yapıldı.

Esra Göndeş'in, DMC etiketiyle yayınlanan “Sonu Yok" isimli tekli çalışması video klibi ve fotoğraf çekimleri 2019 yılında Alexone Özel tarafından yapıldı.

Bu süreçte aranjörlüğe de devam eden Alexone Özel, 2014- 2016 yılları arasında  usta besteci Volga Tamöz’le birlikte hit şarkılara imza attı.

Sanatın her alanında duygulara tebessüm olan Alexone Özel; şarkıcılık kariyerine  iki (2) tane tekli çalışmada sığdırmayı başardı.

Söz, Müzik ve Düzenlemesi Alexone’a ait, Rnb ve regatton müziği soundlarında seslendirdiği  'Cici Kız' isimli tekli çalışması ; 2017 yılında 3 Adım Müzik ve NYS müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı .Şarkının sözleri ‘CİCİ KIZ’ parçası sosyal medya kanalları instagramdan, youtube, twitterdan diğer platformlara atıf yaparak şarkıda herkesin kendinden bir şeyler bulmasını sağladı.Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çekilen klibin yönetmenliğini Cenk Behram Su üstlendi. Klipte Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nden tanıdığımız fenomen Aygen Kazancıoğlu ‘Cici Kız’ karakteri ile oynadı. Alexone ise klipte bahçıvan karakterini canlandırdı. Klipte ayrıca eski Kuşadası Kaymakamı ve eski Aydın Vali Yardımcısı da oynadı. Klip yaklaşık 100 kişilik kalabalık bir kadro ile 48 saatte çekildi.

Alexone'ın sözleri kendisine ait olan, 2019 yılında Yeni Dünya Müzik etiketiyle yayınlanan "Rise n Shine" isimli tekli çalışmasının Video Klip yönetmenliğini  ve fotoğraf çekimlerini kendisi üstelendi. 

2021’in Ocak ayında TikTok Sosyal Mecrasına giriş yapan Alexone Özel, iddialı paylaşımlarıyla kariyerinde yepyeni bir sayfa açtı. Kısa süre önce giriş yaptığı TikTok platformu bir anda Alexone Özel’in tüm yaşamını değiştirdi. Alexone Özel’in; TikTok için ürettiği içerikler, canlandırmalar, seslendirmeler ve oyunculuk yeteneği ; ses ve görüntü kalitesiyle birleşince bir anda büyük kitlelerin dikkatini çekti. İçerikleri 60 milyon kişi tarafından çeşitli sosyal platformlarda kullanılan Alexone Özel, TikTok’ta canlı talk show’lar da yapmaya başladı. Her şovu 400 bin izleyiciye ulaşan yetenekli isim, TikTok’un en iyi içerik üreticileri listesinde ilk 10’a yerleşti.

Sosyal Medya Gösteri Oyuncusu, İçerik Üreticisi ve Fenomeni; ürettiği özgün içeriklerle Dünya TikTok listesinde 1 numara olmayı hedefliyor.

TikTok’taki yükselişiyle bir stara dönüşen Alexone Özel, şimdilerde kendi markasını inşa etmeye hazırlanıyor. Ekip olarak Ülkemizin güçlü isimleri ile çalışmaya başlayan Alexone Özel; moda ve tasarım dünyasında kendi tasarladığı tişört ve kolyeleri takipçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Ezel dizisinden tanıdığımız Usta Oyuncu Tuncel Kurtiz’in canlandırdığı RAMİZ DAYI karakterini; TikTok sayesinde bir Sosyal Medya Gösteri Adamı ve Oyuncusu olarak yetenekli rol yeteneği ile canlandıran ve seslendiren Alexone Özel; 

YENİ NESiL RAMİZ DAYI oldu ve her kesimden kitlenin ilgisini çekmeyi başardı.

Alexone Özel; oyunculuk ve seslendirme yeteneği ile  ulusal ve uluslararası bir çok yönetmen ve yapımcının da odak noktası durumunda olmaya başladı.

Çok yakında tüm platformlarda adından sıklıkla söz ettirecek olan Alexone;  ‘’Yeni Nesil Oyunculuğun Yeni Yüzü’’ olarak Türk ve Dünya Sinema ve Dizi Sektörünün isimleri arasındayer alan ilk isimlerden olmayı hedefliyor.

Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer almaktan büyük keyif alan ve Sosyal Sorumluluk Projelerini destekleyen Alexone Özel; ekibi ve kendisi tarafından yakın zamanda planlanan projeylede büyük ses getirmeyi planlıyor.

Alexone Özel ; Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kendisine ait Alexone Studios’da; ‘’sanatı gerçek yaşamla sınayan, dijitali reel yaşama entegre eden, her nesle bir nebze bir tebbessüm konduran, her evin oturma odasına konuk olan, toplantı öncesinde sosyal medya gösteri adamı olarak kişiler tarafından konuşulan  ve daha niceleri diyelim’’ lezzetinde ürettiği içerikleri Alexone;  bu stüdyodaki yaratıcı ekibiyle projelendirip sizlere projeler üretmeye devam edecek .

1-1…..Eğitimi

 1989 yılında başladığı Aydın Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’ndaki eğitiminin ardından; 1996-2000 yılları Aydın Lisesi ve Aydın Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi’nde eğitimine devam etti.  Alexone’ın Türkiye’de başarılarla dolu müzik ve işletmecilik kariyeri devam ederken, Fotoğrafçılık ve Yönetmenlik eğitimi almak için 2001 yılında  İngiltere’ye gitti. İngiltere’nin ve Dünya’nın  Uluslararası nitelikte özel sinema okullarından birisi olan LONDRA FİLM OKULU ( London Film School)’nda; 2001 -2016 yılları arasında Fotoğrafçılık ve Film eğitimi aldı.

1-2……İmajı: Toplumda ve sosyal platformlarda kişilerin algılarında ve   zihinlerinde, toplumda, ülkede , dijital dünyada  oluşturmuş olduğu genel görünüş ve kimlikle Yeni Nesil Ramiz Dayı karakterini canlandırması ve seslendirmesi ile bir imaj ve kimlik yakalamayı başarmıştır.

2--- Kariyeri

1997 yılında Aydın Kuşadası ilçesinde DJ ve İşletmeci olarak çocuk 

yaşta çalışma hayatına atıldı. Çocukluğundan bu yana sanata ve müziğe olan ilgisi DJ (Dis Jokey)’ liği kendi başına öğrenmesine vesile oldu. Alexone’nin çocukluğundan beri hayali hep sanatla ve müzikle iç içe olan bir meslek sahibi olmaktı.

18 yaşına bile gelmeden iş hayatında ciddi yol kat eden Alexone, kısa zamanda DJ’lık ve İşletmecilik anlamında başarılı bir isim olmayı başardı. 1999 yılı itibariyle Kuşadası’nda birçok gece kulübünde İşletmecilik kariyerini başarıyla sürdürürken, bir taraftan da müzikle olan tutkusunu DJ’lik yaparak devam ettirdi. 1997-2000 yılları arasında Kuşadası Jimmy’s İrish Bar’ı işletti ve DJ lik yaptı. Dünya müziklerini, tarzlarını ve listelerini sıkı takip eden Alexone, İşletmecilik yaptığı mekanlarda bu Müzik alt yapısı ve donanımının sayesinde işletmelerinin başarılara imza atmasına sağladı.

6 yıl İngiltere’de yaşayan Alexone; 2007 yılında Türkiye’ye döndüğünde Kuşadası’na yerleşti ve profesyonel kariyerine DJ-Prodüktör olarak start verdi.

2007 yılından itibaren Türkiye, KKTC ve İngiltere’de bir çok ünlü mekanda DJ’lik yaptı. Türkiye’de Marmaris Arena, Bodrum’da Pasha Club, Club Catamaran ve Halikarnas gibi gece kulüplerinde DJ’ lik yaptı.

 KKTC’de Magosa Lions Garden, Girne Night Club ve Girne Base Club’te Dj olarak sahne aldı.

İngiltere’de; 1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başlarında İngiltere'nin Sheffield kentindeki Republic gece kulübünde düzenlenen "Gatecrasher" (daha sonra "Crasher") dans müziği etkinlikleriyle ünlenen uluslararası bir kulüp markası olan eventlerde 2001 – 2007 yılları arasında  çaldı.

2007 ve sonrasında Türkiye’de birçok event, üniversite şenlikleri ve festivallerde çaldı. 2008 yılında Türkiye’de düzenlenen Türkiye DJ Yarışmasında birinci (1.) oldu.

Müzik ve DJ’lik kariyerinde hedeflediği noktaya (yıl bilgisi) ulaşmasının ardından;  LONDRA FİLM OKULU’ nda aldığı Fotoğraf ve Film Eğitimini sanatsal ruhu ile birleştiren Alexone;  2014 yılı itibari Klip Yönetmenliği yapma kararı aldı. Klip yönetmenliği yapmaya başlayan Alexone Özel’in yolu, bir anda  yıldızlarla kesişti.

Türkiye’deki ilk projesini 2015 yılında Ajda Pekkan’la hayata geçiren ve Süperstar’ın konser klibini ve fotoğraflarını çeken Alexone Özel, daha sonra dünyaca ünlü Lübnanlı Şarkıcı ve İş Kadını Nancy Ajram’la   2016 yılında çalıştı. Ajram’ın tüm konser kliplerine  ve fotoğraflarına 

imza atan Alexone Özel;  ilk müzik videosunu  2018 yılında; Güven Yüreyi’nin “Kabuk” şarkısına çekti. Ayrıca Güven Yüreyi fotoğraf çekimleri de Alexone Özel tarafından yapıldı. Alexone’in yönetmenliğin yanı sıra prodüksiyonunu da üstlendiği klip, büyük beğeni toplayarak 35 milyon izlenmeye ulaştı.

Sözleri Hülya Şenkul, Müziği Özkan Turgay ve Düzenlemesi Halil Vergin imzası taşıyan Emrah'ın sevilen şarkısı "Haydi Şimdi Gel" cover projesi için Halil Vergin ft Ebru Polat "

şarkısının 2019 yılında klip yönetmenliğini AlexOne Özel yaptı. Projenin fotoğraf çekimleri de Alexone tarafından yapıldı.

Dilara'nın, DMC etiketiyle yayınlanan "Tribün" isimli tekli çalışması video klibi ve fotoğraf çekimleri 2019 yılında Alexone Özel tarafından yapıldı.

Esra Göndeş'in, DMC etiketiyle yayınlanan “Sonu Yok" isimli tekli çalışması video klibi ve fotoğraf çekimleri 2019 yılında Alexone Özel tarafından yapıldı.

Bu süreçte aranjörlüğe de devam eden Alexone Özel, 2014- 2016 yılları arasında  usta besteci Volga Tamöz’le birlikte hit şarkılara imza attı.

Sanatın her alanında duygulara tebessüm olan Alexone Özel; şarkıcılık kariyerine  iki (2) tane tekli çalışmada sığdırmayı başardı.

Söz, Müzik ve Düzenlemesi Alexone’a ait, Rnb ve regatton müziği soundlarında seslendirdiği  'Cici Kız' isimli tekli çalışması ; 2017 yılında 3 Adım Müzik ve NYS müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı .Şarkının sözleri ‘CİCİ KIZ’ parçası sosyal medya kanalları instagramdan, youtube, twitterdan diğer platformlara atıf yaparak şarkıda herkesin kendinden bir şeyler bulmasını sağladı.Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çekilen klibin yönetmenliğini Cenk Behram Su üstlendi. Klipte Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'nden tanıdığımız fenomen Aygen Kazancıoğlu ‘Cici Kız’ karakteri ile oynadı. Alexone ise klipte bahçıvan karakterini canlandırdı. Klipte ayrıca eski Kuşadası Kaymakamı ve eski Aydın Vali Yardımcısı da oynadı. Klip yaklaşık 100 kişilik kalabalık bir kadro ile 48 saatte çekildi.

Alexone'ın sözleri kendisine ait olan, 2019 yılında Yeni Dünya Müzik etiketiyle yayınlanan "Rise n Shine" isimli tekli çalışmasının Video Klip yönetmenliğini  ve fotoğraf çekimlerini kendisi üstelendi.

2021’in Ocak ayında TikTok Sosyal Mecrasına giriş yapan Alexone Özel, iddialı paylaşımlarıyla kariyerinde yepyeni bir sayfa açtı. Kısa süre önce giriş yaptığı TikTok platformu bir anda Alexone Özel’in tüm yaşamını değiştirdi. Alexone Özel’in; TikTok için ürettiği içerikler, canlandırmalar, seslendirmeler ve oyunculuk yeteneği ; ses ve görüntü kalitesiyle birleşince bir anda büyük kitlelerin dikkatini çekti. İçerikleri 60 milyon kişi tarafından çeşitli sosyal platformlarda kullanılan Alexone Özel, TikTok’ta canlı talk show’lar da yapmaya başladı. Her şovu 400 bin izleyiciye ulaşan yetenekli isim, TikTok’un en iyi içerik üreticileri listesinde ilk 10’a yerleşti.

2.1.  Sosyal Medya  Gösteri Oyuncusu

2021 Ocak ayından itibaren Tiktok üzerinden videolu içerikler üreterek yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de 

kazanarak bir internet ünlüsü haline geldi.

2.2.   Sosyal Medya Fenomeni

Tiktok Fenomeni. Yeni Nesil Ramiz Dayı.

2.3. İçerik Üreticisi

Tiktok üzerinden içerikler üreterek paylaşım yaptığı videolar ve seslendirmeler.

2.4. Şarkıcılık

      2.4-1----Sarkıcı: AlexOne /// Cici Kız//// Çıkış tarihi: 2017

///Tür: Pop //// Müzik Şirketi:3 Adım Müzik ve NYS müzik

        2.4-2-----Şarkıcı: AlexOne /// Rise n Shine //// Çıkış tarihi: 2019 ///// Müzik Şirketi: Yeni Dünya Müzik

2.5. Klip Yönetmenliği

        2.5-1-----Klip Yönetmeni: AlexOne ///Güven YÜREYİ- KABUK //// Çıkış tarihi: 2018 ///// Müzik Şirketi: DMC

        2.5.2

-----Klip Yönetmeni: AlexOne //Halil Vergin feat. Ebru Polat - Haydi Şimdi Gel///// Çıkış tarihi: 2019 ///// Müzik Şirketi: Dinç Müzik

 

2.6.Seslendirme Sanatçılığı

 Tiktok’ta yapmış olduğu seslendirmelerle milyonlarca kitleye ulaştı.

2.7. Fotoğraf Sanatçılığı

Güven 

Yüreyi- Fotoğraf ve Vıdeo Klıp çalışmaları

Ajda Pekkan-Konser  Videoları ve fotoğrafları

Nancy Ajram- Konser Videoları ve fotoğrafları

Ajda Pekkan – Kısa konser videoları ve fotoğrafları

2.8.Aranjörlük Kariyeri

         2.8.1-----Aranjör:  AlexOne /// Cici Kız//// Çıkış tarihi: 2017 ///Tür: Pop //// Müzik Şirketi:3 Adım Müzik ve NYS müzik

         2.8.2-----Aranjör: AlexOne /// Rise n Shine //// Çıkış tarihi: 2019 ///// Müzik Şirketi: Yeni Dünya Müzik

 2.9.Söz Yazarlığı Kariyeri

        2.9.1-----Söz Yazarı: AlexOne /// Cici Kız//// Çıkış tarihi: 2017 ///Tür: Pop //// Müzik Şirketi:3 Adım Müzik ve NYS müzik

       2.9.2-----Söz Yazarı: AlexOne /// Rise n Shine //// Çıkış tarihi: 

2019 ///// Müzik Şirketi: Yeni Dünya Müzik

2.10.DJ'lik Kariyeri

1997 yılında Aydın Kuşadası ilçesinde DJ ve İşletmeci olarak çocuk yaşta çalışma hayatına atıldı. Çocukluğundan bu yana sanata ve müziğe olan ilgisi DJ (Dis Jokey)’ liği kendi başına öğrenmesine vesile oldu. Alexone’nin çocukluğundan beri hayali hep sanatla ve müzikle iç içe olan bir meslek sahibi olmaktı.

18 yaşına bile gelmeden iş hayatında ciddi yol kat eden Alexone, kısa zamanda DJ’lık ve İşletmecilik anlamında başarılı bir isim olmayı başardı. 1999 yılı itibariyle Kuşadası’nda birçok gece kulübünde İşletmecilik kariyerini başarıyla sürdürürken, bir taraftan da müzikle olan tutkusunu DJ’lik yaparak devam ettirdi. 1997-2000 yılları arasında Kuşadası Jimmy’s İrish Bar’ı işletti ve DJ lik yaptı. Dünya müziklerini, tarzlarını ve listelerini sıkı takip eden Alexone, İşletmecilik yaptığı mekanlarda bu Müzik alt yapısı ve donanımının sayesinde işletmelerinin başarılara imza atmasına sağladı.

6 yıl İngiltere’de yaşayan Alexone; 2007 yılında Türkiye’ye döndüğünde Kuşadası’na yerleşti ve profesyonel kariyerine DJ-Prodüktör olarak start verdi.

2007 yılından itibaren Türkiye, KKTC ve İngiltere’de bir çok ünlü mekanda DJ’lik yaptı. Türkiye’de Marmaris Arena, Bodrum’da Pasha Club, Club Catamaran ve Halikarnas gibi gece kulüplerinde DJ’ lik yaptı.

KKTC’de Magosa Lions Garden, Girne Night Club ve Girne Base Club’te Dj olarak sahne aldı.

İngiltere’de; 1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başlarında İngiltere'nin Sheffield kentindeki Republic gece kulübünde düzenlenen "Gatecrasher" (daha sonra "Crasher") dans müziği etkinlikleriyle ünlenen uluslararası bir kulüp markası olan eventlerde 2001 – 2007 yılları arasında  çaldı.

2007 ve sonrasında Türkiye’de birçok event, üniversite şenlikleri ve festivallerde çaldı. 2008 yılında Türkiye’de düzenlenen Türkiye DJ Yarışmasında birinci (1.) oldu.

3--- Etkisi

Müzikleri şiirlerle birleştirerek sanat dünyasında ve sosyal platformlarda yeni bir akım başlattı. Özel ses sengi ile de her kesime hitap etti

4---Diskografisi  

      4-1. Tekli Çalışmaları (Single )

            --Sanatçı: AlexOne /// Cici Kız//// Çıkış tarihi: 2017 ///Tür: Pop //// Müzik Şirketi:3 Adım Müzik ve NYS müzik

            ---Sanatçı: AlexOne /// Rise n Shine //// Çıkış tarihi: 2019 ///// Müzik Şirketi: Yeni Dünya Müzik

 

      4-2. Video Klipleri

           ---Klip Yönetmeni: AlexOne ///Güven YÜREYİ- KABUK //// Çıkış tarihi: 2018 ///// Müzik Şirketi: DMC

           ------Klip Yönetmeni: AlexOne //Halil Vergin feat. Ebru Polat - Haydi Şimdi Gel///// Çıkış tarihi: 2019 ///// Müzik Şirketi: Dinç Müzik

              ------Klip Yönetmeni: AlexOne /// Rise n Shine //// Çıkış tarihi: 2019 ///// Müzik Şirketi: Yeni Dünya Müzik

-----Klip Yönetmeni: Alexone///Dilara- Tribün/// Çıkış Tarihi:2019///Müzik Şirketi: DMC  

             -----Klip Yönetmeni: Alexone///Esra Göndeş- Sonu Yok/// Çıkış Tarihi:2019///Müzik Şirketi: DMC 

 

     4--3. Sosyal Medyada Paylaştığı Videolar  2021 Ocak ayı itibari ile Tiktok ve İnstagramda paylaşım yaptığı videolar

 

8- Müzik Şirketleri: DMC, 3 Adım Müzik , Nys Müzik, Yeni Dünya Müzik, Event Partners

9-. Müzik tarzları: RAB, pop , deep house , electronic music , yeni nesil electronic musıc, trab

10---Ödülleri

2008’de Türkiye DJ yarışmasına katılarak 1. Oldu.

11--- Dış Bağlantıları

https://www.instagram.com/alexoneozel/

https://www.tiktok.com/discover/Alexone?lang=tr-TR

https://twitter.com/alexoneozel

https://www.facebook.com/people/Alexone-%C3%96zel/100010243179218/

Resmi Web Site : www.alexoneozel.com

 

11- Ayrıca Bakınız

•         Event Partners

•         Cihan Tükel

•         Çağlar Tuncer

•         Ferhat Akdemir

•         Blog sayfası

12- Tanınma Nedeni: Tiktok'ta Ezel dizisinden tanıdığımız Tuncel Kurtiz karakterini canlandırarak paylaştığı videolar. Yeni Nesil Ramiz Dayı.

13---Kaynakça

https://soundcloud.com/xprojectmusic/f-rat-zatlar-y-ld-zlar-n-alt

https://twitter.com/djalexturkey

https://www.youtube.com/channel/UC7SP130NpNMLTKGSfMUGuKw

https://soundcloud.com/xprojectmusic

https://isletmemnette.turkticaret.net/firat-ozatlar-firat-fotografcilik

https://www.dailymotion.com/video/x1vapjm

https://www.sound4life.net/konu/emre-kaya-apayri-firat-ozatlar-remix-x-project.81797/

https://www.sondakika.com/haber/haber-oltasina-kopekbaligi-takildi-8913239/

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/tiktok-hayatimi-degistirdi-41809617

https://gazetebirlik.com/haber/alexone-ozel-tiktok-hayatimi-degistirdi-9621/

https://www.

haberler.com/tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844-haberi/

https://www.sondakika.com/haber/haber-tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844/

https://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/tiktok-hayatimi-degistirdi-532216.html

https://enbursa.com/haber/ajda-pekkan-ve-tiktok-hayatimi-degistirdi-191162.html

https://www.msn.com/tr-tr/eglence/unluler/keyif-tiktok-hayat%C4%B1m%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Ftirdi/ar-BB1gEkBL

https://www.gazetedemokrat.com/tiktok-hayatimi-degistirdi/321224/

https://www.tiktok.com/discover/Alexone?lang=tr-TR

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/tiktok-hayatimi-degistirdi-41809617

https://gazetebirlik.com/haber/alexone-ozel-tiktok-hayatimi-degistirdi-9621/

https://www.haberler.com/tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844-haberi/

https://www.sondakika.com/haber/haber-tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844/

https://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/tiktok-hayatimi-degistirdi-532216.html

https://enbursa.com/haber/ajda-pekkan-ve-tiktok-hayatimi-degistirdi-191162.html

 

https://www.msn.com/tr-tr/eglence/unluler/keyif-tiktok-hayat%C4%B1m%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Ftirdi/ar-BB1gEkBL

https://www.gazetedemokrat.com/tiktok-hayatimi-degistirdi/321224/

https://www.tiktok.com/discover/Alexone?lang=tr-TR

https://eksisozluk.com/entry/123573405

https://www.msn.com/tr-tr/eglence/unluler/keyif-tiktok-hayat%C4%B1m%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Ftirdi/ar-BB1gEkBL

https://www.gazetedemokrat.com/tiktok-hayatimi-degistirdi/321224/

https://www.tiktok.com/discover/Alexone?lang=tr-TR

        https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/tiktok-hayatimi-degistirdi-41809617

        https://gazetebirlik.com/haber/alexone-ozel-tiktok-hayatimi-degistirdi-9621/

        https://www.haberler.com/tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844-haberi/

        https://www.sondakika.com/haber/haber-tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844/

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/tiktok-hayatimi-degistirdi-41809617

https://gazetebirlik.com/haber/alexone-ozel-tiktok-hayatimi-degistirdi-9621/

 

https://www.haberler.com/tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844-haberi/

https://www.sondakika.com/haber/haber-tiktok-hayatimi-degistirdi-14128844/

https://eksisozluk.com/entry/123573405

https://www.tiktok.com/discover/Alexone?lang=tr-TR

http://www.netd.com/muzik/alexone/cici-kiz

https://www.haberler.com/fotogaleri/alexone-3-adim-muzik-ile-anlasti/

https://www.youtube.com/watch?v=0e58FlL71MU

 

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/cici-kizda-herkes-kendisinden-bir-seyler-buluyor/

https://soundcloud.com/djvarol-turan/alexone-cici-kiz-varol-turan-remix

https://www.amazon.com/Cici-K%C4%B1z-Alexone/dp/B071R6FXX9

https://music.apple.com/tr/album/cici-k%C4%B1z-single/1226013926?l=tr

https://www.shazam.com/tr/track/349504194/cici-k%C4%B1z

https://mp3moda.biz/alexone-cici-kiz-mp3-indir

https://www.dailymotion.com/video/x5m17jm

https://muzikonair.com/alexone-cici-kiz-yayinda/

http://www.kanalv.com.tr/haber/Alexone-3-Adim-Muzik-ile-Anlasti-228

https://www.tiktok.com/music/Cici-K%C4%B1z-6719185294358235137

https://www.youtube.com/watch?v=CP0TZvkcihg

https://tr-tr.facebook.com/Alexone-1160926217363485/videos/alexone-rise-n-shine-youtubeda-yay%C4%B1nda-yeniden-m%C3%BCzik-hayat%C4%B1ma-d%C3%B6nd%C3%BC%C4%9F%C3%BCm-%C5%9Fark%C4%B1mart/321165792121973/

https://www.dailymotion.com/video/x7c36nd

https://muzikmp3indir.com/alexone-rise-n-shine-muzik-mp3-indir-122836

https://www.izlesene.com/video/alexone-rise-n-shine/10414101

httphttps://www.netd.com/muzik/alexone/rise-n-shine/rise-n-shines://www.seyredelim.com/video/215559/alexone-rise-n-shine/&list=uvs-36

https://www.forumtutkusu.com/muzik-ve-video-forumlari/218256-alexone-rise-n-shine.html

https://music.apple.com/tr/artist/alex-one/522554154?l=tr

https://www.tiktok.com/music/Rise-nShine-6707442046241605634

https://open.spotify.com/artist/4wK9W78oCYDdmyj7ujIbnb

https://www.youtube.com/watch?v=Ab3IpFpeLTE

https://

www.gazetebirlik.com/haber/alexone-ozel-tiktok-hayatimi-degistirdi-9621/

https://twitter.com/muzikonair/status/1022798099952152576

http://palfm.com.tr/haber/2281/guven_yureyi.html

https://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/tiktok-hayatimi-degistirdi-532216.html

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/tiktok-hayatimi-degistirdi-41809617

https://www.youtube.com/watch?v=uQvJzAQJEE03

https://bg-bg.facebook.com/Alexone-116092621736

 

1160926217363485/videos/y%C3%B6netmenli%C4%9Fini-yapm%C4%B1%C5%9F-oldu%C4%9Fum-sevgili-dostlar%C4%B1m-halil-vergin-ve-ebru-polat%C4%B1n-yen/2069094473397367/

https://www.youtube.com/watch?v=9Uxk7NFhL5Q

https://vk.com/video-182604421_456239284

https://www.radyogunes.com/d/47/halil-vergin-feat-ebru-polat-haydi-simdi-gel

https://eksisozluk.com/haydi-simdi-gel--733205?p=2

https://www.secin.com/watch/halil-vergin-feat-ebru-polat-haydi-%C5%9Fimdi-gel-official-video_KzVbIisHg4jHguX.html

https://www.tiktok.com/discover/Alexone?lang=tr-TR

 

https://gazetebirlik.com/haber/alexone-ozel-tiktok-hayatimi-degistirdi-9621/

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/tiktok-hayatimi-degistirdi-41809617

https://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/tiktok-hayatimi-degistirdi-532216.html

https://www.sabah.com.tr/magazin/2021/05/06/ajda-pekkan-hayatimi-degisterecek

https://kadinlarnedio.com/

http://www.netd.com/muzik/alexone/cici-kiz

https://www.haberler.com/fotogaleri/alexone-3-adim-muzik-ile-anlasti/

https://www.youtube.com/watch?v=0e58FlL71MU

https://www.youtube.com/watch?v=CP0TZvkcihg

      https://www.dailymotion.com/video/x7c36nd

https://muzikmp3indir.com/alexone-rise-n-shine-muzik-mp3-indir-122836

https://www.izlesene.com/video/alexone-rise-n-shine/10414101

https://music.apple.com/tr/artist/alex-one/522554154?l=tr

https://www.tiktok.com/music/Rise-nShine-6707442046241605634

https://open.spotify.com/artist/4wK9W78oCYDdmyj7ujIbnb

    https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/cici-kizda-herkes-kendisinden-bir-seyler-buluyor/

https://soundcloud.com/djvarol-turan/alexone-cici-kiz-varol-turan-remix

https://www.amazon.com/Cici-K%C4%B1z-Alexone/dp/B071R6FXX9

https://music.apple.com/tr/album/cici-k%C4%B1z-single/1226013926?l=tr

     https://muzikonair.com/alexone-cici-kiz-yayinda/

http://www.kanalv.com.tr/haber/Alexone-3-Adim-Muzik-ile-Anlasti-228

http://www.netd.com/muzik/alexone/cici-kiz

      https://www.haberler.com/fotogaleri/alexone-3-adim-muzik-ile-anlaştı

 

https://www.youtube.com/watch?v=0e58FlL71MU

https://www.youtube.com/watch?v=CP0TZvkcihg

      https://www.dailymotion.com/video/x7c36nd

https://muzikmp3indir.com/alexone-rise-n-shine-muzik-mp3-indir-122836

https://www.izlesene.com/video/alexone-rise-n-shine/10414101

https://music.apple.com/tr/artist/alex-one/522554154?l=tr

https://www.tiktok.com/music/Rise-nShine-6707442046241605634

https://open.spotify.com/artist/4wK9W78oCYDdmyj7ujIbnb

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/cici-kizda-herkes-kendisinden-bir-seyler-buluyor/

https://soundcloud.com/djvarol-turan/alexone-cici-kiz-varol-turan-remix

https://www.amazon.com/Cici-K%C4%B1z-Alexone/dp/B071R6FXX9

https://music.apple.com/tr/album/cici-k%C4%B1z-single/1226013926?l=tr

 

 

Kategori: İnternet ünlüleri , Türk DJ'ler ,Türk makyözlererkek sinema oyuncuları, Türk erkek tiyatro oyuncuları, Türk televizyon sunucuları, Türk erkek seslendirme sanatçıları, Türk televizyon kişilikleri vb. bunları çoğaltıcaz.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x