"Aleyna Gelince Sütyen Takıyorum" Sözüne Açıklık...

"Aleyna Gelince Sütyen Takıyorum" Sözüne Açıklık Getirdi

19 Ocak 2018 - 20:30

Genç şarkıcı Aynur Aydın, "Aleyna eve gelince sütyen takıyorum" sözleri için "Haber vermeden snap çekiyor. O zaman da garip görüntüler ortaya çıkıyor. Buna istinaden söyledim" dedi.

Önceki akşam Karaköy Çilek'te sahne alan şarkıcı Aynur Aydın, arkadaşı Aleyna Tilki hakkındaki sözlerine açıklık getirdi.

"ALEYNA GELİNCE SÜTYEN TAKIYORUM" DEMİŞTİ

'Bana Aşk Ver' isimli yeni şarkısıyla dikkati çeken Aynur Aydın, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.33 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında, "Artık Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum" diyerek herkesi şaşırtmıştı.


"BAZEN HABER VERMEDEN SNAP ÇEKİYOR"

Bu konu hakkında konuşan Aydın, "Aslında anlatmak istediğim şey; Aleyna bazen bana haber vermeden snap çekiyor. Bu yüzden garip garip snapler ortaya çıkıyor. Ev hali herkes rahat etmek için böyle şeyler yapıyor. Çekince YouTube'a yükleniyor. Ben de bundan sonra Aleyna eve geldiğinde sütyen takacağım" dedi.


"GÜLBEN'İN DİK DURUŞUNU ÖRNEK ALIYORUM"

Şarkıcı, "Gülben Ergen'i örnek alıyorum" şeklinde çıkan haberlere ise "Arkadaşlar benim burada da demek istediğim şey; bu kadar saldırıya maruz kalmasına rağmen çok dik bir duruş sergiledi Gülben Ergen. Ben bunu örnek alıyorum" ifadelerin i kullandı.

Facebook'ta Paylaş!PaylaşTwitter'da Paylaş!TweetleWhatsapp'da Paylaş!GönderGoogle+ SayfasıPaylaşInstagram SayfasıTakip Et

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x