Aleyna Tilki’den Şok İtitaf!

Aleyna Tilki'den Şok İtitaf!

Sosyal medya hesabından Elmalı davasındaki karara tepki gösteren şarkıcı Aleyna Tilki, "Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak söylüyorum. Bu insanlar ceza almalı. Yalvarırım alsınlar" ifadelerini kullandı

17 Kasım 2021 - 13:57

Aleyna Tilki, Elmalı davasında yargılanan 3 sanığın beraat etmesini sosyal medyada tepki gösterdi.

Aleyna Tilki'nin paylaşımları şöyle oldu:

“Elmalı Davası'nda biri 6 diğeri 9 yaşında iki çocuk uğradıkları cinsel istismarı çizerek ve sözlü olarak anlatmıştı. Çocukların yaşadıklarını net bir şekilde anlatması ve 6 ayı adli tıp raporuna rağmen 70'er yıl cezası istenen sanıklar, 'çocuk beyanı delil olarak kabul edilemez' gerekçesiyle bugün beraat etti.

Bir çocuk neden yalan atsın? Nereden bilsin istismar olayı yaşamadan istismar ne demek ne demek? O resimleri onları yaşamayan bir çocuk psikolojisi neden çizsin? İstismar geçmişi olmayan bir çocuk öyle bir resim çizebilir mi?

 

İSTİSMARA UĞRADIĞINI İTİRAF ETTİ
Zamanında kendisinin de benzer bir haksızlığa uğradığını itiraf eden Aleyna Tilki, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu cinsel istismarda bulunan insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz. Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak, şu çocukların (Elmalı) davasındaki adam ceza almazsa, ben bir gün onlardan birini bulacağım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x