Ali Sunal’dan Haber Var!

Ali Sunal'dan Haber Var!

20 Mart 2021 - 16:48

Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu


 
Müzisyen Ömer Öztüyen ile olan evliliğinden olan kızı Nova’yı kucağına alan Ezo Sunal, doğumdan kısa süre sonra koronavirüse yakalanmıştı.

İlk kez ebeveyn olan Sunal’ın hemen ardından ikinci kez baba olmaya hazırlanan Ali Sunal’ın da testi pozitif çıkmıştı.

Sağlık durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılan Ali Sunal'dan yeni haber geldi.

ALİ SUNAL'DN YENİ HABER

Alınan habere göre, Ali Sunal'ın annesi Gül Sunal "Ali ve Ezo'nun pozitif olduğunu öğrenince biraz panikledik. Çünkü Ezo yeni anne olmuştu.  Nazlı ise hamile... Kontrol amaçlı olarak ilk günden itibaren hastanede kaldılar. 2 gün önce eve geçtiler. Şu an ikisi de çok iyi" dedi.

TEDAVİM BİTTİ

Ali Sunal, sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

ALİ SUNAL KİMDİR?

Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal'dır. Aslen Malatya'lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal'da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Ali Sunal, 22 Temmuz 2011 tarihinde Gökçe Bahadırile evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı. 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile evlendi.

Şu anda Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x