BAHAR AYLARI İÇİN KİLO VERDİREN MUCİZE

BAHAR AYLARI İÇİN KİLO VERDİREN MUCİZE

BAHAR AYLARI İÇİN KİLO VERDİREN MUCİZE

27 Nisan 2017 - 20:50

Fiziksel aktivite kalori yakmanın en etkili yoludur. Bu yüzden sağlıklı beslenmeye ek olarak düzenli egzersiz yapmaya da başlamalısınız.
Kilo vermedeki en önemli faktörler doğru beslenme ve egzersiz olsa da bir taraftan metabolizmanızı hızlandıracak ve daha hızlı kalori yakmanızı sağlayacak belli başlı gıdaları tüketmeye de başlamanız gerekiyor.
İşte bu yüzden tümüyle doğal malzemelerden hazırlanan, metabolizmanızı hızlandıracak ve göbek yağınızı hızla eritecek bu gece uyku öncesi içeceğini sunuyoruz.
Limon kilo verme planında gerçekten etkili. Çünkü göbek yağı yakmaya önemli katkı sağlayan sitrik asit açısından zengindir. Ayrıca limonun karaciğeri temizlediği ve sindirim sistemine iyi geldiği artık herkes tarafından biliniyor.

Limon vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Metabolizmanızı hızlandırmak için bir diğer ideal tercih de salatalıktır.
Ayrıca eğer göbek yağı vermek ve sağlıklı kilonuzu korumak istiyorsanız her gün fesleğen ve maydanoz tüketmelisiniz.
Zencefilin termojenik etkileri zencefili yer yemez vücut sıcaklığınızı yükseltebilir. Yapılan birçok çalışma zencefilin vücudun metabolik hızını yükselttiğini tekrar kanıtladı.
Bu yüzden eğer göbek yağı eritmek istiyorsanız kesinlikle bu işe yarar uyku öncesi içeceğini tüketmelisiniz.

Gerekli malzemeler
1 adet elma
1/2 adet salatalık
1 adet limon
1/2 demet maydanoz
3-4 fesleğen yaprağı
4-5 dilim taze zencefil (İsteğe bağlı)
1 su bardağı su

Hazırlanışı
Bu güçlü içeceği hazırlamak için tek yapmanız gereken tüm malzemeleri blender'a koyup iyice karıştırmak.
Bu içecek göbek yağınızı hızla eritmenizi sağlayacak. Bu içeceği 3 gün art arda için. Gece yatağa gitmeden önce tüketmeniz gerekiyor. Bu şekilde göbek yağınız günlerce aç kalmanız gerekmeden gidecek.
Ancak akşam saat 18:00'den sonra başka hiçbir şey tüketmemeniz çok önemli. Eğer çok acıkırsanız elma veya taneli ufak meyve (çilek/böğürtlen/vb.) yiyebilirsiniz, ama başka bir şey yemek yok.
Daha fazla kilo kaybetmek istiyorsanız bu uygulamayı tekrarlayabilirsiniz. İnanın bize sonuç inanılmaz olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x