Başkan Erdoğan, AK Parti Kampında Konuşuyor!

Başkan Erdoğan, AK Parti Kampında Konuşuyor!

06 Ekim 2018 - 11:04 - Güncelleme: 06 Ekim 2018 - 13:46

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

AK Parti'nin daha uzun yıllar milletimize hizmet etmesini sağlamak istiyoruz. Bu yüzden bu bayrağı hep gençlere devretmenin çabası içindeyiz. Gençlerimizin her birinin emin sıfatı ile emanete sahip çıkacaklarına inanıyorum. Emanet duygusunun kaynağı doğrudan imandır. İman varsa eminlikten ve emanetten söz edebiliriz..

16 Nisan halk oylaması ve 24 Haziran seçimleri milletimiz ile aramızdaki güçlü ilişkiyi bir kez daha görmemize vesile oldu. Milletimize layık olmak için daha çok çalışmalıyız. Milletimize sadece veda değil, can borcumuz da var. Milletimizin tamamına en iyi hizmetleri sunmanın boynumuzun borcu olduğuna inanıyorum.

EKONOMİYE YÖNELİK SALDIRILAR

2 ayı bulmadan durumu kontrol altına aldık. Tarihin en büyük ekonomik saldırısına maruz kaldık. Milletimizi bu fırsatçıların insafına bırakmayacağız. Fırsatçılara gereken yaptırımları uygulayacağız. Hiç kimse Türkiye'yi yeniden Uluslararası kuruluşların boyunduruğu altına sokamaz. Ekonomik bağımsızlık olmadan, siyasi bağımsızlık olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x